de ce?
pai sa dau cateva exemple:
- cazare s-a facut in cca. 1 ora si jumatate ,,timp in care am incercat sa obtinem mai multe informatii de ce se intarzie cazarea noastra si am primit numai raspunsuri vagi ca trebuie sa mai asteptam ca au niste probleme tehnice. Nu stiu ce fel de probleme "tehnice" puteau fi... ca doar nu sunt firma de telefonie sau provider de internet incat sa aibe astfel de probleme... dar... mi-am adus aminte ca sunt in Romanica si aici asa intampla
in fine
- am fost cazati intr-un apartament cu 2 camere cu vedere in interiorul complexului. Curatenia a lasat de dorit, baia NU era foarte curata... ci doar putina curatenie asa in fuga facuta probabil in minutele cat am asteptat noi jos la receptia hotelului; imi si imaginez cum femeia de servici alearga prin tot resortul asta sa curete cate 100 de camere pe zi ,,drept pentru care nu am mai cerut schimbarea camerei... si nici reclamatie nu am facut ca sunt sigur ca i-as fi facut rau numai femeii de servici care probabil ca nu are nici o vina ca in loc sa fie 20 de angajati la curatenie sunt doar 2,3
- alta problema de semnalat: in hotel era un singur lift si acesta nu facea fata solicitarilor. Asteptam uneori si cate 10 minute pana venea liftul si de multe ori coboram pe scari cele 6 etaje de la apartamentul noastru!!
- piscinele erau maricele si destul de ok si apa parea destul de curata dar fetitei mele i-au aparut niste blande pe piele a doua zi, probabil de la chimicalele cu care trateaza piscinele, sau cel putin asta a fost parerea unui medic la care am apelat ulterior
in schimb mi-a placut ca pentru copii aveau sali de jocuri, cinematograf iar in fiecare seara erau doi animatori care ai distra pe copii.
deasupra piscinelor erau barurile, destul de frumusele unde se putea servi cate o racoritoare sau ceva de genu'
- restaurantul era neincapator ptr. ca conducerea a dat voie la vizitatori sa serveasca masa contra cost si in fiecare zi era un chin pana gasea-i masa libera. Mancarea nu a fost pe gustul meu. Se gatea f. gras asa ca, am mancat mai mult legum si salate, iar daca ajungea-i mai tarziu nu mai gasea-i aproape nimic. Au deasemenea un mare minus la dulciuri, putine feluri si nici alea de ajuns.
- drumul pana la plaja era destul de lung cam 100-150m si plin de pietre, gunoaie, sticle aruncate:(semn ca foarte rar se facea curatenie pe acolo sau probabil s-a facut curatenie la inceput de sezon... si restul nu mai conteaza, bani sa iasa.
probabil ca ati observat si voi cum se procedeaza in Romanica: faci ceva investiti intr-o cladire, arunci 2 televizoare LCD de-alea mari pe acolo pe la intrare, eventual si 3 ghivece de flori, vopsesti gardul din fata cladirii si in spatele cladirii mizerie crasa!!
nu conteaza zona dimprejurul cladirii tale, nu? ! de alea sa se ocupe primaria sau cine o vrea... ca nu conteaza
eventual mai inalti gardul cu inca 2 metri sa nu se mai vada!
iar daca se vede... deja este prea tarziu ca deja ai platit si doar nu o sa le strici vacanta copiilor... :(
aceeasi mentalitate o au si patronii acestui hotel sau resort cum le place lor se li spuna la acest cartier de blocuri
ce ma uimeste pe mine este ca pe unele site-uri acest hotel apare ca avand 5 stele... si asta este o ESTE O MARE MINCIUNA!
acest hotel - resort in realitate nu are nici macar o stea deoarece NU a fost categorisit de catre Ministerului de Turism!!
nicaieri in hotel, la receptie nu apar aceste stele asa cum se procedeaza in turism si cum este si normal
asadar aveti grija ce platiti si cereti mai multe informatii inainte de a plati un avans pentru un sejur
Trimis de Mircea_Pascu* in 28.06.11 12:32:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mircea_Pascu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mircea_Pascu, imi poti spune ce a inclus pretul de 1200 euro afisat in caseta tehnica?
mircea pascu, nu-mi vine sa cred! atatia bani v-a costat sejurul, 2 adulti si 2 copii, pentru 7 nopti? ! ? scump, extrem de scump. pacat de banii dvs. , puteati merge linistit in Bulgaria, la Duni, pentru aproape 2 saptamani...
Buna ziua!
Va multumim pentru review! Ne pare rau pentru eventualele neplaceri pe care le-ati intampinat. Recenziile dumneavoastra, ale tuturor turistilor care ne-au ales sa le fim gazde sunt foarte importante pentru noi. Cu ajutorul dumneavoastra am crescut, ne-ati ajutat sa imbunatatim serviciile si facilitatile resort-ului si sa ne mentinem standardele ridicate, iar acum putem spune ca alaturi de noi veti avea parte de vacanta la care ati visat mereu. Dorim sa va invitam anul acesta alaturi de noi pentru a va bucura de minunata lume Phoenicia Holiday Resort!
Cu stima,
A. Damian, Referent Marketing Phoenicia Holiday Resort
NB PhoeniciaHR este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă