Un sejur placut pe litoralul romanesc

Am fost cazat anul trecut in iulie, pentru o saptamana. Am prins o oferta last-minute si astfel am platit un tarif rezonabil, chiar bun pentru serviciile oferite.
Este un hotel atipic format din apartamente, un format putin intalnit la noi, dar foarte popular in Grecia si Turcia. Apartamentele bine dotate, mari, mobilierul modern (care nu e pe gustul meu, dar... degustibus), curatenia, prosoapele de plaja oferite gratuit, o curte interioara si un spatiu de piscine superb, situarea chiar pe plaja (la 50m de mare) si linistea sunt principalele puncte forte. De asemenea un plus este oferit de programul artistic de seara, variat si cu acces gratuit pentru toti clientii hotelului.
La minusuri pot nota doar preturile foarte mari la extraservicii (masa de pranz, bauturile, jocurile electronice, produsele oferite la magazinul hotelului) si parcarea cam prost organizata. De asemenea sala de mese devenea neincapatoare la pranz mai ales, datorita numarului mare de turisti. La mic-dejun nu am avut probleme fiind foarte matinali :).
Sejurul a fost fain, ne-am simtit bine si in ciuda tarifelor mari, in cazul in care ar fi sa aleg o destinatie pe litoralul romanesc as reveni cu siguranta.
Trimis de dru85 in 15.06.11 18:02:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dru85); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Spune-mi te rog, daca mai stii, care a fost pretul sejurului si ce a inclus acesta.
Daca retin exact tariful sejurului a fost de aprox 700 de euro si a inclus mic dejun si pranz in regim bufet suedez, cu bauturi racoritore, apa, ceai si cafea incluse.
Buna ziua!
Va multumim pentru review! Ne pare rau pentru eventualele neplaceri pe care le-ati intampinat. Recenziile dumneavoastra, ale tuturor turistilor care ne-au ales sa le fim gazde sunt foarte importante pentru noi. Cu ajutorul dumneavoastra am crescut, ne-ati ajutat sa imbunatatim serviciile si facilitatile resort-ului si sa ne mentinem standardele ridicate, iar acum putem spune ca alaturi de noi veti avea parte de vacanta la care ati visat mereu. Dorim sa va invitam anul acesta alaturi de noi pentru a va bucura de minunata lume Phoenicia Holiday Resort!
Cu stima,
A. Damian, Referent Marketing Phoenicia Holiday Resort
NB PhoeniciaHR este (sau a fost) reprezentant al unității
@PhoeniciaHR: acum deja m-ai convins: ești plătită la normă...
@Dragos: ))
Da, au norma la copy/paste!
Cica
”''cu ajutorul dvs. am crescut... ''
Cred ca la preturi se refera.
Mai baieti (cei de la Phoenicia), mai improvizati si voi. Va spune omu' ca nu a avut sampon in camera iar voi ii raspundeti ca de anul asta o sa cante Mirabela la restaurant.
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă