Experienta foarte buna
In urma cu mai mult timp am vrut sa ajung la acest hotel insa am fost mai mult decat reticent datorita review-urilor nu tocmai bune de pe acest site si nu numai.
Am decis sa "risc" si sa merg intr-un sejur acolo si nu-mi pare deloc rau. Am incercat sa fiu cat mai obiectiv in tot ceea ce am scris mai jos asa ca, sper sa nu fi fost o intamplare norocoasa.
Dulapurile în camere sunt deschise și nu prea este spațiu în cazul în care sunt mai multe haine de depozitat.
Patru tablouri frumoase intr-o singura camera care dau un aer familiar camerei.
Apele la baie sunt inversate (cald cu rece)
Neintentionat, am vazut si o comunicare interna in care se cerea ca in cazul in care se accepta rezervari in cursul saptamanii, sa se transmita ca SPA-ul este in reparatii “ma astept ca acest text sa fie cunoscut de toata lumea”… Sper sa fie o comunicare foarte veche din perioada in care chiar a fost in reparatii (desi nu arata ca nou SPA-ul).
Personalul de ajutor și receptiv la cererile noastre
Locul de joaca interior pentru copii este rezonabil mai puțin un televizor cu prelungitor la îndemână copiilor și trambulina cu un mic defect ce prezintă un risc potențial pentru copii (poze atasate).
Skoda verde parcata tot timpul în rondul de la intrare pe unde se descarca bagajele.
Nu este rampa pentru descarcat bagajele, vrei nu vrei trebuie sa uric/cobori cateva trepte…
Se lucrează la un etaj superior și nu se curața liftul care ramane plin de praf si moloz.
Un singur lift și ala lent încă nu este un neajuns având în vedere ca ești la munte si nu vrei sa te intorci mai greu decat ai venit (minim 2 etaje de urcat pana la primele camere)
Camera rezonabila ca dimensiuni și foarte călduroasă.
Mâncarea bună și servirea rezonabila ca și timp de așteptare, chiar si in momentul in care restaurantul era plin.
Se fumează în bucătărie și se vine cu miros de țigara în salon, sau a fost o problema cu ventilatia intr-una din seri (doar o data am simtit)
Micul dejun decent și suficient însă nu excepțional, mai mult decat rezonabil pentru un hotel de 3 stele.
Per ansamblu, recomand si voi merge in continuare datorita piscinei cu apa incalzita in interiorul hotelului unde poti merge cu copilul, dar si pentru traseele din zona.
Trimis de adichi in 05.10.15 14:58:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOROENI. A mai fost în/la: Toata tara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adichi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Un hotel care merită — scris în 28.07.23 de ux130003 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Crăciun în familie la înălțime (Hotel Peștera) — scris în 27.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Peștera Padina — scris în 29.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Weekend minunat la Hotel Peștera — scris în 22.02.22 de ux123838 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumesc hotel Pestera — scris în 28.07.21 de Florin Z din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Necesita schimbare — scris în 07.08.20 de ux116659 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2019 Liniște și relaxare la Hotel Peștera — scris în 06.08.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ