Am citit intamplator recenziile negative din aceasta pagina si am foat oarecum surprinsa. Noi am fost de doua ori la acest hotel - o data in 2012 si, din nou, in 2015. Este adevarat ca drumul nu este asfaltat si ca, prin unele locuri este destul de rau - dar nu ne-a deranjat atat de mult si nu avem masina 4X4. In general am observat ca de cele mai multe ori, cand am mers catre un loc frumos, care sa ofere si liniste, am mers pe drumuri neasfaltate. In primavara chiar am ajuns destul de greu la hotel - era zapada.
Insa noua hotelul ne place pentru liniste, curatenie, mancare foarte buna. Este adevarat ca mancarea este destul de scumpa insa noi am discutat destul de mult cu oamenii de la hotel si am inteles ca aduc din ferma proprie materia prima pentru mancare... si da, este justificat sa fie ceva mai scumpa. Iar mancarea a fost delicioasa de fiecare data.
Am gasit de fiecare data curatenie in camera. Conditiile sunt de 3 stele - cei care se asteapta la mai mult, sunt invitati (de mine in special :)) sa merga pe Valea Prahovei la aer "curat" si multa poluare fonica.
Piscina nu este mare dar este un loc unde te poti relaxa - noi am venit prima data cu motocicleta si sincer, dupa o zi de mers pe dealuri, o relaxare in jacuzzi ne-a prins tare bine.
Nu am folosit sala de forta - deci nu ma pot pronunta.
Am vazut ca au o camera de joaca pentru copii chiar langa restaurant - noi ne gandeam sa facem o vizita si cu cei mici.
Oamenii au fost mereu destul de prietenosi si amabili.
Merita pentru liniste, peisaj, zona - numai sa nu mergeti cand este festivalul de la Padina ca s-a terminat cu linistea :).
Pestera care se poate vizita in apropiere este frumoasa dar de vizitat cu copii ceva mai mari - este ceva de urcat pe trepte umede. Insa este foarte mare comparativ cu alte pesteri de pe la noi.
Vom mai merge cu siguranta.
Trimis de coles.alina in 21.07.15 14:48:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOROENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (coles.alina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Un hotel care merită — scris în 28.07.23 de ux130003 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Crăciun în familie la înălțime (Hotel Peștera) — scris în 27.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Peștera Padina — scris în 29.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Weekend minunat la Hotel Peștera — scris în 22.02.22 de ux123838 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumesc hotel Pestera — scris în 28.07.21 de Florin Z din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Necesita schimbare — scris în 07.08.20 de ux116659 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2019 Liniște și relaxare la Hotel Peștera — scris în 06.08.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ