Hotel interesant, intr-o zona frumoasa
Arhitectura hotelului mi-a amintit de ceva... Austria, Tirol.
Camerele sunt decente, cu mocheta, LCD, birou si terasa care da spre munti, evident. Am fost placut surprins sa gasesc halat de baie si papuci in sifonier. Si neplacut suprins de mocheta aspirata superficial si de scrumiera de pe terasa care nu fusese golita. Cameristele ar trebui sa fie mai atente la curatenie.
Nimic de reprosat insa la restaurant. Cu un mare plus pentru modul in care arata sala pentru mic dejun si pentru surprinzatoarele zacusti si salate de vine ce pareau facute "in casa", ca si painea, de altfel si legumele cu gust adevarat.
Trimis de Plutox in 10.06.13 23:06:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Plutox); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Plutox: presupun că hotelul despre care ai scris este același descris de alți turiști aici: amfostacolo.ro/hotel.php? ... oeni-db&id=2220
În cazul în care presupunerea este corectă, impresiile vor fi mutate în rubrica idniscată mai sus.
@webmaster: Da, asa este! Imi pare rau, dar nu l-am gasit cand l-am cautat... cred ca nu am fost atent... srry
@Plutox: Mulțumesc.
Nu-ți fă probleme ref la negăsirea hotelului "din prima" - e destul de greu de implementat o organizare ideală. Unii caută hotelurile din zona MOROIENI în secțiunea cu același nume de pe sait, alții în zona Parcului Național Bucegi (în secțiunea BUCEGI). E greu de decis care ar fi secțiunea cea mai potrivită.
Echipa de moderare are însă datoria să ajute întotdeauna în adunarea laolaltă a impresiilor în aceeași rubrică, pentru a evita dublurile și ambiguitățile.
Mutat la rubrica "Peștera Hotel [Parcul Național Bucegi]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
- Jul.2023 Un hotel care merită — scris în 28.07.23 de ux130003 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Crăciun în familie la înălțime (Hotel Peștera) — scris în 27.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Peștera Padina — scris în 29.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Weekend minunat la Hotel Peștera — scris în 22.02.22 de ux123838 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumesc hotel Pestera — scris în 28.07.21 de Florin Z din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Necesita schimbare — scris în 07.08.20 de ux116659 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2019 Liniște și relaxare la Hotel Peștera — scris în 06.08.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ