Se poate mult mai bine
Subscriu la cele spuse de Veverita (vezi impresii).
am fost si eu extrem de deranjata de paturile de o persoana, alaturate sub forma de pat matrimonial. Saltelele mult prea inguste ne-au facut sa alunecam in toate partile, pana la urma recurgand la acelasi gest de a rula halatele de baie si a le pozitiona in asa fel incar sa incercam da stabilizam saltelele. Un chin total. de asemenea scurgerea din pardoseala baii refula intr-o veselie cand faceam dus sau ne spalam pe dinti.
Faza cu balcoanele fara ceva care sa le delimiteze in dreptul camerelor e perfect adevarata si foarte aiurea deoarece un alt turist s-a gandit noaptea sa se plimbe cantand dintr-o parte in alta a etajului, pe balcon si m-a speriat teribil cand a ajuns in dreptul camerei noastre.
Pe de alta parte personalul hotelului e de nota 100. Sunt tineri amabili profesionisti, stiu sa te serveasca si sa te faca sa uiti minusurile cazarii.
Mancarea e excelenta, curata, frumos servita si in portii mai mult decat satioase.
Peisajul si imprejurimile sunt mortale
Trimis de rita in 17.04.12 10:44:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOROENI. A mai fost în/la: Moldova Maramures Litoral Ardeal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ia te uita ce review frumos, numa' bun de gidilat orgoliile.
Pai cum, draga doamna doctor, personalul a fost de nota 100 iar nota acordata serviciilor, e de 50?
Dupa parerea mea e un review incomplet. daca eu nu am chef sa citesc impresiile Veveritei, nu am sa inteleg nimic de aici.
Sorry, nu poci ca sa votez.
Nu sint nici poze...
@adri-nico: Nici nu trebuie sa ma votezi. Nu-i bai. Era review ul meu de debut si nu prea stiam cum merg lucrurile pe aici. In rest parerile mele coincideau destul de mult cu ale userului pomenit mai sus.
- Jul.2023 Un hotel care merită — scris în 28.07.23 de ux130003 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Crăciun în familie la înălțime (Hotel Peștera) — scris în 27.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Peștera Padina — scris în 29.10.22 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Weekend minunat la Hotel Peștera — scris în 22.02.22 de ux123838 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumesc hotel Pestera — scris în 28.07.21 de Florin Z din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Necesita schimbare — scris în 07.08.20 de ux116659 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2019 Liniște și relaxare la Hotel Peștera — scris în 06.08.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ