Am petrecut un week-end placut la acest hotel. Am stat intr-un apartament spatios, cu o terasa foarte generoasa pe care n-am putut sa o folosim, din pacate, din cauza timpului rece.
In pretul cazarii a fost inclus accesul la saune, piscine si jacuzzi. Am citit intr-o postare anterioara ca nu exista piscina interioara. Poate ca in urma cu ceva vreme era asa, acum exista, iar accesul se face printr-un hol de sticla. Mancarea este foarte buna iar preturile decente. Personalul este amabil si receptiv la dorintele turistilor. Singura mare dezamagire este legata de locul de joaca destinat copiilor, care, practic, NU EXISTA, desi pe site este mentionat acest lucru. In incaperea destinata garderobelor este un tobogan minuscul si o saltea de gimnastica. Sugerez conducerii hotelului sa se gandeasca la acest aspect si sa achizitioneze cateva jucarii si ceva tobogane gonflabile, un supraveghetor, eventual, pt ca si noi parintii sa putem bea macar o cafea in liniste. In rest, numai de bine!
Trimis de carmen_hr in 04.02.10 15:02:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmen_hr); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit Carmen. Ai facut sesizarea despre locul de joaca si la receptie/conducerea hotelului? Ne-ai mai incurajat cu review-ul tau asa ca ti-am dat un vot. Asteptam impresii si din alte locuri vizitate de tine.
- Oct.2023 Hotel Perla Baile 1 Mai — scris în 06.09.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Deosebit — scris în 20.08.23 de tudor_stoia din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent — scris în 20.08.21 de Bea din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent de nota 10 recomand — scris în 13.08.21 de Luminita b din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Invechit — scris în 12.01.20 de VOSI12 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Oct.2019 Hotel Perla - Baile 1 Mai: trecut frumos, prezent dezamagitor, viitor... incert! — scris în 14.10.19 de L-CS din CUMPANA - nu recomandă
- Aug.2019 Hotel Perla 1 Mai — scris în 16.09.19 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ