Concedii placute la Hotel ,,PERLA 1 MAI"
Salut,
Am fost super multumit de conditiile acestui hotel. Parcare, sauna, masaj, acces la piscine (interioara si exterioara) incluse in pret. Mancarea este la un pret bun (eu am avut pensiune completa), micul dejun in sistem Bufet suedez foarte bogat si variat.
Pentru cei care vor sa ajunga in aceasta zona, recomand o vizita la Pescaria Cefa (este pe drumul Oradea-Arad) si la Pestera Ursilor, care este ceva unic.
O sa revin cu ceva suplimentar daca este cazul.
Trimis de CYP72 in 19.05.11 20:52:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CYP72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pe viitor, te rog sa urci prima data review-ul si pe urma fotografiile. Azi, ai inversat operatiunile si fotografiile nu au fost atasate la review-ul tau. Acum, le-am mutat eu.
Multumesc.
Sunt si eu incepator in a posta.
Pe viitor nu se mai intampla.
Numai bine.
De-ncurajare, un vot primesti.
Bine ai venit bobocu'. Detaliaza si matale impresiile (infrastructura, peisaje, comportamente, potol si distractie, mai gaseste tu vreo cateva...), ai potential mon cher, da din "gusa".
Cu stima
Z...
Merci ptr. vot.
Ce locatie te intereseaza (acolo unde am fost) ?
Sunt deschis la a da informatii utile.
Comunicam pe aceasta tema.
Numai bine,
CYP72
Mai am cateva zile si voi merge si eu acolo.
De unde esti, fiindca m-ar interesa drumul care e mai scurt, bun etc.
Nu ma supar daca mai dai ceva detalii despre ce poti face la hotel si in zona, eventual si ceva preturi de incurajare/informare.
Multumesc.
roth, in Baile 1 Mai nu ai prea multe puncte de atractie, decit scurte plimbari, balaceala la piscina si odihna. Avind piscina la hotel Perla nu cred ca te-ar mai interesa un strand. La finele lui aprilie, cind eu am fost acolo, nu erau deschise inca strandurile din mica statiune.
La doar 2 km de 1 Mai, dupa cum poate stii, este statiunea Baile Felix. Ma gindesc ca vei aloca ceva timp si pentru aceasta si iti recomand strandul Apolo-Felix, care are mai multe bazine, cu diferite temperaturi ale apei. In interiorul strandului poti servi masa la
restaurante si terase. Intrarea este 25 de lei de persoana, un pic mult, dar merita.
Atentie, in Baile Felix parcarea autoturismului
este cu taxa. Sunt amplasate, din loc in loc, automate pentru taxare, 1,50 lei / ora.
O scurta plimbare in parc, la lacul cu nuferi iti va incinta privirea.
Dupa cum a spus si CYP72, pestera Ursilor trebuie vazuta. Este la doar 60 km distanta de Bai. Eu am vizitat de multe ori pestera si in continuare doresc, de cite ori am ocazia sa o revad. Este o adevarata incintare si de cite ori o revad parca descopar ceva nou, ceva ce datile trecute nu am remarcat.
Daca ai timp, ai putea merge si pina in Ungaria, macar pentru a lua masa. Eu apreciez mult bucataria ungureasca. Si chiar esti la "doi pasi" de granita... tind cont ca vii de asa departe...
Eu m-am simtit bine si la Felix si la 1 Mai. Vacantele mele
in Felix sunt mai scurte sau mai lungi, dar sunt neaparat o data sau de doua ori in fiecare an.
Iti doresc si tie vacanta placuta si zile insorite in baile 1 Mai.
Multumesc, o vizita in Ungaria este in plan pt a vedea Tropicariul, precum si pestera Ursilor la care nu am fost niciodata.
roth, Tropicariul? Deci asta impune o deplasare la Budapesta? Se prelungeste sejurul sau aveti in plan doar o deplasare de o zi? Dupa monotonia si linistea de la Baile 1 Mai deplasarea la Budapesta, mie mi-ar creea un oarecare disconfort, parca mi-ar descarca din nou "bateriile". Dar este pacat, intradevar, sa fii asa aproape de un obiectiv pe care ti-l doresti sa-l vezi si sa nu ajungi si acolo. Si daca ai si timpul necesar...
Pentru Pestera Ursilor este suficient, ca timp, sa aloci doar o jumatate de zi, cu tot cu drum si vizitarea pesterii. Sa nu uiti sa-ti iei haine mai groase si incaltaminte potrivita pentru timpul petrecut in pestera.
Si in aceasta perioada a anului sunt considerabile diferentele de temperatura dintre interiorul pesterei si exterior si este destul de mare umezeala pe jos.
Fotografiatul si filmatul in pestera se platesc destul de mult. Unii dintre ghizi sunt foarte "intelegatori" si de lasa sa faci citeva poze fara a fi platit acea taxa.
Vacanta placuta si te asteptam cu impresii!!!
Si mai ales drum bun in lungul traseu ce-l ai de parcurs!!!
Multumesc, drumul e batut de multe ori, iar acum cu m43 deschis e chiar o placere. Acolo am un fost sef care a pamas un prieten adevarat si doar pt al vedea si tot as bate drumul.
Nu ma oboseste condusul, iar vizitatul si ineditul ma incarca chiar daca fizic sunt franta. Am decis sa fac asta in mijlocul sejurului pt a avea timp de refacere pt calvarul numit "drum de intoarcere" care nici el nu i-mi e chiar strain.
Salut,
Scuze de intarziere, dar nu am avut timp.
Sunt din Ploiesti si cel mai bun traseu este:
Bucuresti > Brasov > Sighisoara > Acatari (la stanga pana in Tg. Mures) > Turda > (A3-Gilau) sau Cluj > Oradea > Baile 1Mai.
Pe varianta Brasov > Sibiu > Deva > Oradea drumul este nasol intre Deva si Oradea.
Drum bun si concediu placut.
Te saluta, CYP 72.
Multam pt traseul 1 asa pot sa ma laud ca profit la maxim de vacanta, insasi drumul pe faimoasa A3 va fii un mini concediu de 10 min... maxim dar vorba lui Badea "Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
- Oct.2023 Hotel Perla Baile 1 Mai — scris în 06.09.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Deosebit — scris în 20.08.23 de tudor_stoia din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent — scris în 20.08.21 de Bea din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent de nota 10 recomand — scris în 13.08.21 de Luminita b din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Invechit — scris în 12.01.20 de VOSI12 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Oct.2019 Hotel Perla - Baile 1 Mai: trecut frumos, prezent dezamagitor, viitor... incert! — scris în 14.10.19 de L-CS din CUMPANA - nu recomandă
- Aug.2019 Hotel Perla 1 Mai — scris în 16.09.19 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ