Am petrecut la Hotel Perla un sejur de 7 zile in luna ianuarie a acestui an.
In primul rand trebuie sa spun ca am fost placut impresionata de serviciile de calitate, ma bucur ca si in Romania poate exista asa ceva.
Am luat un pachet cu masa inclusa (3 mese pe zi) si proceduri la spa. Avand 2 copii, din care unul peste 6 ani, am platit pentru el 30% din pretul pentru o persoana. Personal amabil, discret, care te face sa te simti ca acasa, curatenie impecabila. In fiecare zi se facea curatenie, halate curate, temperatura ridicata. peste tot in hotel (nici nu am stiut ca e iarna afara, am umblat numai in tricouri cat n-am fost la piscine). Mancarea la restaurant excelenta si mai mult decat suficienta.
Piscinele putin cam mici (cele din interiori) dar se compenseaza cu cea de afara cu apa calda care era excelenta. E adevarat ca in we a fost mai aglomerat dar nu foarte tare, pe noi nu ne-a deranjat. Piscinele foarte curate si personalul de la bar foarte amabil. Aici trebuie sa amintesc ca nici la bar, nici la spa, preturile nu sunt piperate.
Zona de spa excelenta, personal bine instruit si grijuliu, veneau tot timpul sa te intrebe daca te simti bine in timpul procedurilor. Nu am nimic de obiectat.
Copiii nu s-au plictisit, e adevarat ca am fost o "gasca", dar aveau la dispozitie si zona de joaca cu televizor si dvd cu desene animate. Probabil ca altfel te plictisesti daca te-ai saturat de piscina pentru ca in perioada asta a anului nu prea vezi nimic in afara hotelului,
Atasez si poze ca sa va faceti o idee cat mai clara.
Bravo, numai cuvinte de lauda!
Trimis de Deimara in 25.01.11 13:22:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Deimara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”temperatura ridicata. peste tot in hotel (nici nu am stiut ca e iarna afara, am umblat numai in tricouri cat n-am fost la piscine)
Din câte ştiu eu, încălzirea este asigurată de o centrală termică proprie pe peleţi, aşa că, nu există riscul ca fochistul să uite de foc după o cinzeacă. Asta merge automat...
”Mancarea la restaurant excelenta si mai mult decat suficienta.
Am servit şi eu masa de mai multe ori acolo şi pot să confirm asta.
Perla fiind un Complex SPA&Wellness deschis tot timpul anului, îşi permite să aibă/plătească personal calificat tot timpul anului, nu doar în sezonul de vară şi prin asta, în timp îşi poate selecta personalul, dintre cei mai buni.
În vară s-a deschis partea medicală, cea din stânga, cum mergi spre piscină, cu cabinetele medicale şi sala de fitness + sala mare de conferinţe. Ai fost pe acolo, ce părere ţi-a făcut? Ştiu că-i dotată cu tot ce-i mai nou/bun în materie de Wellness, plus că a fost angajat un medic care să conducă acest centru.
Felicitări pentru experienţa avută şi pentru că ne-ai împărtăşit-o şi nouă.
Despre partea de spa&wellness, dupa cum am mai spus, am numai cuvinte de lauda. Au medic care consulta gratis turistii din hotel si le poate recomanda procedurile potrivite. Noi nu am apelat la el pentru ca nu a fost cazul. Am facut cateva proceduri, cele care le-am avut preplatite in pachet si ne-am mai relaxat cu niste masaje in plus Dupa cum spuneam, totul perfect, cu respectarea programarilor si extrem de placut.
- Oct.2023 Hotel Perla Baile 1 Mai — scris în 06.09.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Deosebit — scris în 20.08.23 de tudor_stoia din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent — scris în 20.08.21 de Bea din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Excelent de nota 10 recomand — scris în 13.08.21 de Luminita b din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Invechit — scris în 12.01.20 de VOSI12 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Oct.2019 Hotel Perla - Baile 1 Mai: trecut frumos, prezent dezamagitor, viitor... incert! — scris în 14.10.19 de L-CS din CUMPANA - nu recomandă
- Aug.2019 Hotel Perla 1 Mai — scris în 16.09.19 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ