Buna ziua, m am gandit sa mi scriu si eu parearea despre acest ,,minunat hotel".
De cand am ajuns ni s a spus sa ne cautam parcare pentru ca era full si sotul a fost nevoit sa stea 2 ore cu masina in soare pana s a eliberat unul.
Apoi camera ni s a dat pe la ora 15:00 desi ajunsesem pe la 11 si au vazut ca aveam fetita de 1 an cu noi (si le am rugat frumos sa ni se dea mai repede-pt ca se pare ca la altii se putea).
Cand in sfarsit am ajuns acolo ni s a dat o camera cu 2 paturi mici si dupa ce i am spus d nei ca am specificat sa fie pat matrimonial ni s a spus sa le lipim si sa punem paturile intre ca sa doarma fetita mai bine intre noi (cum e posibil asa ceva cand platesti la pret de 3 stele, specifici ce doresti inca de la agentie).
Intr un final ne da camera cu pat matrimonial dupa inca o ora de asteptare. Ajunsi in camera ramem socati (patul scartaia cum te miscai, lampile antice, frigiderul nu mergea, baia praf cu rugina pe oglinda, cadita nu mai zic. Praf praf... bataie de joc nu alta...
Micul dejun era ok, dar pranzul desi era 80 ron de familie de multe ori nu aveai de unde alege asa ca noi am preferat sa mancam la teresa.
Din punctul nostru de vedere nu si merita stelele.
Trimis de voicu izabela in 04.09.14 11:47:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Tomis Mamaia, Union-Eforie Nord
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (voicu izabela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22022700 N, 28.63161800 E - CONFIRMATE
- Aug.2022 Vacanță de coșmar — scris în 26.08.22 de Ionuț 23 din BISTRA MUREşULUI [MS] - nu recomandă
- Jul.2022 O experiență pe care nu o doresc nimănui! — scris în 28.07.22 de spddaria din PLOIEşTI
- Jun.2022 Hotel Perla faliment, paragina la propriu, este inchis — scris în 23.06.22 de Banateanca din FăGET [TM]
- Aug.2021 Ingrozitor, evitati Hotel Perla Mamaia!!! — scris în 23.08.21 de ux122108 din TâRGOVIşTE
- Aug.2021 Dezastru — scris în 06.08.21 de ux121620 din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2021 Hotelul a stricat vacanta,cat priveste statiunea a fost ok! — scris în 15.07.22 de CAMI11 din BOZOVICI [CS] - nu recomandă
- Sep.2018 Hotel Perla Mamaia - rusinos — scris în 12.09.18 de silvia tudoran din BUCURESTI - nu recomandă