Perla Hotel3 / MENIU
Hotel Perla - Mamaia - Dezamagitor, rusinos..., servicii foarte proaste
M-am gandit ca nu ar fi rau sa scriu si eu un text cu privire la acest "hotel" asta pentru a intari ceea ce au spus ceilalti si de a convinge pe eventualii turisti care au intentia sa se cazeze acolo, SA NU FACA ASTA.
Asadar la acest hotel o sa gasiti: parcare nu, receptie frumoasa cu personal de toata jena, camera foarte mica cu un pat matrimonial mic care era imputit de pipi, baie foarte mica cu mizerie si miros, galagie cu manele pana la ora 3, restaurant mizerabil cu mobilier slinos si mancare din care nu prea aveai ce sa alegi din cauza calitatii indoielnice, lift la care trebuia sa astepti pana la 10-15 minute, caderi de current frecvente, fara schimburi de lenjerii si prosoape decat daca esti tare in gura si te tii de asta, neintretinut... senzatie de mucegai la tot pasul, "piscina" inconjurata de cateva sezlonguri, piscina pt copii fara scara cu apa murdara si gunoi care plutea...
PS: initial am primit camera de la parter cu numarul 1. Era ca o boxa!!! Atunci am inteles de ce doamna de la receptie ne-a zis ca-i pare rau dar nu are ce sa faca, ca am venit ultimii... Am amentiat-o cu protectia consumatorului si politia (sac!) si a cedat... ne-a dat la 11. Camera era la fel ca si suprafata si "dotari" dar totusi numai aveam in fata ferestrei pereti imbibati cu pipi. 4 persoane aveau sa doarma de-a latul pe patul matrimonial care mirosea foarte urat... 4 nopti!
A fost crunt... Am rezistat eroic 3 nopti... am plecat foarte dezamagiti si frustrati... Rusine!!!
OCOLITI ACEST HOTEL... CHIAR VA ROG!!!
Trimis de geodina in 25.08.14 12:37:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geodina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22022700 N, 28.63161800 E - CONFIRMATE
@geodina: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX: sper sa revin si cu review util... in sensul bun
- Aug.2022 Vacanță de coșmar — scris în 26.08.22 de Ionuț 23 din BISTRA MUREşULUI [MS] - nu recomandă
- Jul.2022 O experiență pe care nu o doresc nimănui! — scris în 28.07.22 de spddaria din PLOIEşTI
- Jun.2022 Hotel Perla faliment, paragina la propriu, este inchis — scris în 23.06.22 de Banateanca din FăGET [TM]
- Aug.2021 Ingrozitor, evitati Hotel Perla Mamaia!!! — scris în 23.08.21 de ux122108 din TâRGOVIşTE
- Aug.2021 Dezastru — scris în 06.08.21 de ux121620 din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2021 Hotelul a stricat vacanta,cat priveste statiunea a fost ok! — scris în 15.07.22 de CAMI11 din BOZOVICI [CS] - nu recomandă
- Sep.2018 Hotel Perla Mamaia - rusinos — scris în 12.09.18 de silvia tudoran din BUCURESTI - nu recomandă