Incepand cu cazarea am primit o camera 2 paturi 90/200 pentru un voucher platit de 4 persoane. Dupa lungi discutii au incercat sa ma convinga ca atata am platit (4500 RON pentru 9 nopti ALL INCLUSIV), am fost servit cu alta camera in care se afla un pat dublu, un pat de o persoana iar pentru a 4-a persoana am fost nevoit sa folosesc o saltea adusa de acasa (la podea). Asa a inceput calvarul de 8 zile pentru ca nu am rezistat si ultima zi. La un hotel de 3 stele te astepti ca "baia" sa aiba peste 2 mp, ceea ce aici nu e posibil, usa deschizandu-se numai pe jumatate pentru ca atingea in gresie, covoras baie nici vorba, in 8 zile schimbat prosoapele de doua ori (si alea foarte rupte si sfartecate).
Daca cineva doreste cu adevarat ca turismul romanesc sa "prinda" ar trebui sa indrepte privirea catre organele abilitate sa acorde clasificari. Greseala mea a fost ca am vazut ce inseamna 3 stele in Franta, 4 stele Turcia si dupa aceea 3 stele in Romania. Gratis daca primesc un voucher All Inclusiv la acest hotel il cedez celor care au acordat clasificarea si fac un mare deserviciu turismului romanesc. Tzeapa nationala!!!
Trimis de telecrom* in 20.08.10 10:23:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Eforie Nord
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (telecrom*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22022700 N, 28.63161800 E - CONFIRMATE
Despre camerele de la Majestic, se cam ştia că sunt foarte mici. Îmi pare rău că ţi-ai stricat sejurul.
Dar, cu all-ul cum a fost? Eu ştiam că au un Full-Board, în sistem tichete valorice (de ex. dădeai un tichet de 50 RON/masă/persoană), bufet, fără băuturi, etc. , între mese. Poţi să ne detaliezi puţin?
Felicitări, pentru că ai prezentat problemele de cazare pe care le are acest hotel, altfel foarte bine amplasat şi cu un domeniu (curte, restaurante) bun.
A, să nu uit, blocul proaspăt construit lângă REX, i-a cam luat vederea la mare, sau mă înşel?
@creivean, eu cred ca aici nu e vorba de Hotelul Majestic ci de Perla, care face parte din grupul Perla Majestic. Hotelul Perla e la inceputul statiunii, in apropierea satului de vacanta, iar Hotelul Majestic e langa Hotelul Rex. Dar s-ar putea sa ma insel, sper sa ne lamureasca @telecrom.
Ups, greşeala mea. Majestic ( Perla Majestic ) şi cele 3 stele m-au indus în eroare.
Dar, tot sunt curios de all-ul lor.
Da, ai dreptate biancuta este vorba de hotelul Perla care din pacate nu are balcoane in dotare.
Cu 4000 de lei (2 AD+2 COPII) te duceai la 3* + autocar, AI cu tot ce vrei, direct in Bulgaria, tot 9 nopti.
Imi pare rau ca eu ca Roman am ajuns sa zic ca e mai bine la "altii" dar asta e adevarul!
- Aug.2022 Vacanță de coșmar — scris în 26.08.22 de Ionuț 23 din BISTRA MUREşULUI [MS] - nu recomandă
- Jul.2022 O experiență pe care nu o doresc nimănui! — scris în 28.07.22 de spddaria din PLOIEşTI
- Jun.2022 Hotel Perla faliment, paragina la propriu, este inchis — scris în 23.06.22 de Banateanca din FăGET [TM]
- Aug.2021 Ingrozitor, evitati Hotel Perla Mamaia!!! — scris în 23.08.21 de ux122108 din TâRGOVIşTE
- Aug.2021 Dezastru — scris în 06.08.21 de ux121620 din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2021 Hotelul a stricat vacanta,cat priveste statiunea a fost ok! — scris în 15.07.22 de CAMI11 din BOZOVICI [CS] - nu recomandă
- Sep.2018 Hotel Perla Mamaia - rusinos — scris în 12.09.18 de silvia tudoran din BUCURESTI - nu recomandă