Plătești o căruța de bani pe sejur si trebuie să-ți aduci apa de-acasă
Pe ultima suta de metri, ne hotărâm sa petrecem Craciunul in Bucovina, așa ca ma apuc sa caut pe net ceva. Greu de găsit cu doar citeva zile înainte, dar norocul ne surâde, Forex Ecvestru Sucevita.
Facem rezervare, totul este Ok, ajungem acolo, ne cazam, camera esta Ok, foarte curată, spațioasă foarte călduroasă.
Dupa ce ne-am cazat mergem la masa de seara, restaurantul curat, personalul foarte amabil, dar surpriza serii apare când comandam câte o apa plata, ni se spune ca trebuie sa o plătim, zice ca băuturile intra in sejur doar de a doua zi. A doua zi la masa aveam o apa 0.750 ml pentru toți patru, 200 ml vin si 50 ml țuica. (asta la prânz) căci la celelalte mese băuturile trebuia sa le plătim. Pentru 3420 lei 3 zile mi se pare aberant sa nu primești nici măcar apa suficientă, ce sa mai zic de sucuri pentru copii sau vreo băutura mai fina pentru femei!
Mâncarea a fost foarte buna dar trebuia să-ți alegi masa din doua feluri de mâncare ori la acest preț exorbitant cred ca era necesar sa ne putem alege dintr-un meniu normal de restaurant.
Concluzia:un preț foarte mare pentru care nu am primit nici măcar apa la discreție!!!
Trimis de MauSara in 28.12.15 01:53:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SUCEVIȚA. A mai fost în/la: Felix, litoral, Bran
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MauSara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MauSara: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19789
- Dec.2017 Un Crăciun superb — scris în 27.12.17 de BiancaIngrid din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Cazare de o noapte — scris în 11.09.16 de dawnsash din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Nu recomand — scris în 03.01.16 de Cosmin2016 din BUCURESTI - nu recomandă