Am facut rezervarea pentru Vlahia Inn de acasa, platind un mic avans. Am gasit destul de greu liber cu 1 saptamana inainte.
Pensiunea este un mic hotel, cu de toate, destul de cochet si cu gust. Este pozitionat chiar la strada principala cu cateva locuri de parcare in fata, o curte mica frumos decorata. Locul de joaca pentru copii este peste strada, delimitat si inchis si are o trambulina cam uzata, tobogane cu casuta, leagane, balansoar, nisipar nu foarte folosit si pentru parinti cateva sezlonguri, un foisor cu masa si scaune, iarba verde, relaxant. Am prins in acea perioada si un festival de folk organizat de acest hotel, undeva peste rau, intr-un cort special cu scena si mese. Se puteau servi mici si bere. Deasemenea in restaurantul hotelului a fost muzica live in cele 2 seri de weekend petrecute acolo, in general muzica folk, placuta.
Restaurantul era destul de incapator si de bun gust, isi merita cele 4 stele, mancarea foarte gustoasa si proaspata cu preturi modice spre mari. Servirea buna, dar se astepta destul de mult, desi nu era aglomerat.
Micul dejun era in regim bufet suedez, la un nivel ridicat fata de alte pensiuni de la noi, in general fiind multumiti, doar cu putine obiectii. Se putea servi, ceai, cafea, lapte, iaurt, cereale, unt, dulceata, omleta, crenvusti, ciuperci la gratar, salate de ton, dovlecei pane, mezeluri si branzeturi bune si specifice, legume, etc. Obiectiile: nu prea se ocupau sa fie mereu platourile pline si cateodata asteptai sau trebuia sa rogi, de ex sa aduca cereale. Cantitatile nu erau mari si poate de aceea se terminau repede, mai ales ca nici restaurantul nu era plin. Sa zic 3-4 mese ocupate la ora 9.30 cand mergeam noi. Insa mancarea era proaspata, de calitate si buna. Am mancat si seara acolo, a la carte si am fost f multumita de calitate, desi am asteptat cam mult. Se putea trece orice consumai in restaurant sau bar, pe camera si plati la final.
Daca as compara mancarea, servirea si preturile de la Vlahia Inn cu cele de la Cheile Gradistei, Vlahia ar fi cu mult peste.
Camera noastra a fost curata, moderna, placuta, de 4 stele fara echivoc. Era una din acele camere in care te simti bine si respectat. Balconul nostru era mare cu scaune si masa, cu o priveliste faina. Internetul wireless cam scartaia... cateodata mergea, cateodata nu. Atentie la plata cu cardul. Cand am fost noi, nu le mergea sistemul si la plecare a trebuit sa mergem intai sa scoatem niste cash din Bran si sa ne intoarcem iar.
Micile obiectii nu au fost probleme pentru noi si per total am fost placut impresionati.
Trimis de trompy in 08.08.11 22:57:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (trompy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2020 Vlahia Inn — scris în 05.09.20 de ux117435 din ONESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2016 Pensiune de nota 10 — scris în 08.10.16 de Iulian.m din MEDGIDIA [CT] - RECOMANDĂ
- Mar.2016 NU AM ce să recomand! Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul! — scris în 21.03.16 de Roxanae din PITESTI
- Mar.2016 Cea mai proasta experienta! Nu recomand! — scris în 21.03.16 de arome* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2016 Un weekend frumos — scris în 04.02.16 de yns99 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Regretabil, dar adevarat — scris în 04.05.15 de andreiansc din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 Mare dezamagire, degradare a serviciilor oferite acum cativa ani — scris în 20.02.15 de valentinas din BUCURESTI - nu recomandă