Am fost in iulie cazati. doar o zi deoarece nu ne-am facut programare, am stat intr-o camera de la mansarda, care costa 250 lei. nu mai aveau camere iar noi eram 3 persoane, asa ca ne-am ales camera aceasta la pretul de 250 lei, trebuia sa platim 300 lei, dar proprietara a fost draguta si ne-a lasat la 250 lei, mentionez ca inca un pat in camera costa 50 lei. ce-i drept patul era cam mic, dar asta e.
Camera era f frumoasa, curatica, cu un super televizor, baia cu jacuzi, curat.
In pret era inclus si micul dejun, unde aveai bufet suedez, au facut chiar si clatite, aveau multa mancare. ospatarii f de treaba.
La receptie ne-au intampinat 2 dne, cea mai in varsta, f draguta. locul de joaca e separat si f frumos. un singur amendament, cealalta doamna de la receptie o tipa f acra, nici un zambet.
Am mancat si la restaurant,portii mari,dar nu extrem de gustoase,3 persoane, cate 2 feluri de mancare si desert,ne-a costat cam 140 lei
Trimis de mada212864* in 16.07.11 14:21:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: VATRA DORNEI, PREDEAL, SIBIU, BRASOV
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mada212864*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2020 Vlahia Inn — scris în 05.09.20 de ux117435 din ONESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2016 Pensiune de nota 10 — scris în 08.10.16 de Iulian.m din MEDGIDIA [CT] - RECOMANDĂ
- Mar.2016 NU AM ce să recomand! Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul! — scris în 21.03.16 de Roxanae din PITESTI
- Mar.2016 Cea mai proasta experienta! Nu recomand! — scris în 21.03.16 de arome* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2016 Un weekend frumos — scris în 04.02.16 de yns99 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Regretabil, dar adevarat — scris în 04.05.15 de andreiansc din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 Mare dezamagire, degradare a serviciilor oferite acum cativa ani — scris în 20.02.15 de valentinas din BUCURESTI - nu recomandă