BUN
Pentru o iesire de weekend am ales pensiunea Portas din Slanic Prahova. Localizarea este buna, la cateva minute de mers pe jos de Baia Baciului, usor de gasit, usor de ajuns. Curtea interioara generoasa, plina de verdeata, cu loc de joaca pt. copii (leagan, tobogan). Strada nu este foarte circulata astfel incat este liniste.
despre SERVICII
Gazdele, atat proprietarul (cu care am discutat doar telefonic detaliile si conditiile de cazare) cat si administratorul care ne-a primit si doamnele care fac curatenie, au fost foarte amabile. Desi cazarea incepea oficial dupa ora 14, find camere libere am fost cazati cand am ajuns, pe la 11.30.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele 1; 2 si 3 (camere duble) sunt suficient de mari pentru o familie de 2 adulti si un copil de 12 ani (cazul nostru) cu un pat matrimonial, frigider, baie cu cabina de dus. Nu au aer conditionat dar nu am simtit nevoia de asa ceva.
Trimis de Florin 78 in 10.07.20 16:47:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC [PH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florin 78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Oct.2014 Drept la replică — scris în 29.10.14 de Pensiunea Portas din BUCUREşTI
- Sep.2014 Tara piticilor și a frigului — scris în 19.09.14 de yo3gdi din BUCURESTI - nu recomandă