REZONABIL
Dezamagitor
Nu stiu cum au primit 4 margarete!
Pe dinafara arata ok. Înăuntru însă, mai mult de 2 stele/margarete nu se poate da.
Am stat într-o cameră triplă in vila Rodica unde am avut parte de un mobilier vechi, degrdat, urat, parca m-am intors in timp.
În plus, ca sa bag in priza televizorul, a trebuit să trag un cablu de dupa un dulap fix prin mijlocul camerei.
Urâtă experienta!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera triplă este foarte mica iar baia este urâtă. Mobilierul si lenjeria vechi, dotări minime. Balconul este pe etaj, nu la camera
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Zona e frumoasa
Trimis de ux127561 in 28.10.22 22:28:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux127561); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux127561: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 109725&hid=5141.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux127561 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Aug.2021 O mare pacaleala. Si pe bani multi — scris în 12.08.21 de ux121815 din OTOPENI [IF] - nu recomandă
- Feb.2021 Nu recomand — scris în 15.02.21 de ux118702* din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2017 Pensiunea 'Vila Moeciu - Bucegi' - Impresiile mele — scris în 26.08.17 de alina3 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2016 Viata bate site-ul — scris în 12.04.16 de Badu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2016 Un weekend minunat — scris în 25.01.16 de BeatriceM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 E frumos dar nu ca in descriere — scris în 24.05.13 de gygynho din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Foarte placut! — scris în 14.02.13 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ