Am fost recent la vila Edel in Constanta si ii dau nota 10+! Au reusit sa ne faca un sejur si mai frumos decat il planuisem noi. Este aproape de Tomis Mall (adica este aprope de centru). 4 minute de mers pana la Mall. Este aproape de plaja, noi faceam cam 20 de minute pana la plaja Modern. (cea amenajata, curata, nu cea pe care au prezentat-o la stiri ca fiind in ultimul hal de mizerie).
Pretul real este de 120 de lei camera + mic dejun pentru doua persoane. Dimineata este bufet suedez care cuprinde: salam, branza, rosii, ardei, branza topita, cereale, lapte, cafea, ceai, ciolocata calda si la alegere poti manca si oua ochiuri, omleta, oua fierte.
Pranjul costa 15 lei de persoana si este foarte generos in gramaj. Iti ofera ciorba, snitel, cartofi prajiti si salata de muraturi + desert.
Camerele sunt foarte curate, spatioase, au balcon. Am fost mult mai multumita la aceasta pensiune, decat la un hotel de 3 stele din Constanta. O recomand cu incredere.
Trimis de maya20 in 14.06.12 14:14:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maya20); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maya20: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
"Este aproape de plaja, noi faceam cam 20 de minute pana la plaja Modern. "
20 de minute distanta, aproape?
si presupun ca perioada corecta e iunie 2012, nu iulie ?
@ilincalif: Da, ai dreptate am gresit: a fost iunie, nu iulie. Acum am vazut.
Pensiunea nu este la fel de aproape de plaja ca hotelurile din Olimp/Neptun/Mamaia. Cele foarte aproape de plaja au un tarif de peste 200 de lei/camera sau chiar de persoana /pe noapte.
Am decis sa scriu acest review pentru ca am fost chiar impresionata de conditiile foarte bune, de tarif si de faptul ca pe masura ce te apropii de centru pretul creste.
WM: corectat data sejurului.
@maya20: Multumim pentru review, aceasta pensiune pare o recomandare interesanta, de retinut.
Nu doresc sa intram in polemica, doar ca din punctul meu de vedere "aproape" are cu totul alt inteles. Daca ati cunoaste-o pe fiica-mea, m-ati intelege
- Apr.2022 Paste insorit si linistit la mare — scris în 25.04.22 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Asa cum ar trebui sa fie peste tot! — scris în 22.10.18 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Locație deosebită, proprietari primitori — scris în 07.06.18 de DanielaM1968 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Cazare buna in Constanta — scris în 05.06.13 de stroecristian83 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 OK — scris în 15.09.12 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O vila cocheta la un pret foarte bun — scris în 06.09.12 de Ralcat din BUCURESTI - RECOMANDĂ