Pensiunea Dobrusa - eforie nord - un dezastru total. Nu recomand. Pentru 130 lei /noapte mai bine va duceti unde vedeti cu ochii.
Descriere:
Acces printr o scara exterioara ca la ghetourile negrilor
Internet wirelless - exista modem dar nu merge. nici macar parola afisata nu este buna.
Usa intrare camera - o deschideam cu umarul fiindca era dizlocata si sparta pe la mijloc (posibil de la o lovitura de pumn)
Miros- ingrozitor de mucegai - atat pe hol. cat si in camera. Miros de inchis.
Baia - cada de dus fara perdea. Lipsa cuier. Lipsa suport periute dinti sau sapun. Lipsa suport sampon / gel de dus. Chiuveta cu rugina.
Televizor - antic si de demult cu multi. multi "purici" - telecomanda sparta
Frigider - extrem de mic care scoate. zgomote. si care nu raceste
Pernele - miroseau a inchis/mucegai si erau de cea mai proasta calitate posibila (luate de. la chinezi. probabil)
Daca vreti sa nu va enervati duceti va in alta parte. la banii astia. Camera aia. nu merita nici 60 de lei pe noapte. Noi am. platit 3 nopti dar. nu am. rezistat decat 2 zile.
Trimis de simonelul in 03.07.17 23:52:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simonelul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06774400 N, 28.63012700 E - neconfirmate încă
@simonelul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 60&ridAnt=78791
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@simonelul: Bun venit! si imi pare rau ca atrebuit sa iti faci debutul cu un articol negativ. Totul pare jalnic din cele spuse si ma mir ca nu au existat reclamatii pana acum.
Foarte utile intr-o astfel de situatie ar fi fost si pozele insa daca nu ai asta e.
Speram sa ai si lucruri frumoase pe care sa ni le povestesti astfel incat te mai asteptam pe aici.
Felicitari, votat cu placere.
- Jul.2020 Vacanta super — scris în 18.08.21 de ux121997 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Experiență de nedorit — scris în 02.09.18 de Petricică din TG JIU - nu recomandă
- Aug.2012 Apartamentul 'de lux' oribil — scris în 23.08.12 de davidana din IAșI - nu recomandă