Am stat la aceasta pensiune in luna iulie 2011. la sosire am fost intampinati cu caldura de catre personalul pensiunii, oameni deosebit de ospitalieri. Inainte de a ne caza am cerut sa vedem camera care era ok, curata, cu aspect rustic datorat mobilierului din lemn masiv. Patul matrimonial era mare si comfortabil cu asternuturi curate.
Baia era foarte curata, totul aproape nou, foarte ingrijit, inclusiv cabina de dus cu hidromasaj si radio. Ne-a impresionat in baie cat si in camera calitatea finisajelor.
Camera nu este prea mare insa nu am petrecut mult timp in ea preferand terasa de la parter seara sau drumetiile in timpul zilei. Camera are de asemenea un balcon destul de mare cu priveliste superba (de la balconul nostru vedeam Stanca Soimilor) si doua sezlonguri.
Desi in cursul zilei era cald seara ne puteam bucura de racoarea muntelui si de aerul curat cu miros de brad si de sunetul Oltului care curge nu departe de pensiune.
Am servit micul dejun la pensiune, in fiecare zi aveam posibilitatea sa comandam sau sa ne servim (sistem bufet suedez). Proprietarul pensiunii ne imbia in fiecare dimineata cu un pahar de tuica de casa deosebit de gustoasa. De asemenea merita incercata painea cu cartofi coapta pe vatra si salamul secuiesc care este delicios.
In fiecare seara am avut parte de un spectacol inedit, un urs care venea si lua masa in spatele pensiunii.
Nu am servit celelalte mese la pensiune deoarece plecam dupa micul dejun si ne intorceam seara insa se poate comanda cu o zi inainte ceea ce vrei sa mananci iar doamnele pregatesc masa.
Distractiile din statiune sunt limitate insa drumetiile in zona sunt punctul ei forte.
La receptie ni s-a oferit un pliant cuprinzand obiectivele de interes din jurul pensiunii care ne-a ajutat mult deoarece a fost prima noastra sedere la Tusnad am fost placut impresionat de personalul pensiunii care te fac sa te simti ca acasa si sunt receptivi la orice sugestie sau dorinta a clientilor
Trimis de adrianadomnitei in 19.07.11 21:42:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE TUȘNAD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianadomnitei); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.14807700 N, 25.85826900 E - neconfirmate încă
Util review-ul, mai ales ca pensiunea Viktoria se afla printre optiunile noastre.
Fiind prima data cand ajungem la Baile Tusnad astept cu interes cat mai multe impresii legate de locatie si pensiune.
Subscriu si eu - am fost aici in repetate randuri si totul este la superlativ, ultima oara am gasit si un restaurant cu mancare delicioasa iar gazdele sunt deosebite, foarte curat si civilizat, iar zona este magnifica!
- Oct.2015 Cazare buna, mancare excelenta — scris în 07.10.15 de osbourne din BUCUREşTI - RECOMANDĂ