Pensiunea Victoria(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
O noapte la Pensiunea Victoria
De Rusalii am ramas peste noapte la aceasta pensiune pt ca, in zona, nu am gasit nimic liber.
Gazda ne astepta la poarta, amabila, ne-a prezentat o camera la mansarda (singura disponibila), mica, cu pat dublu, deasupra lui un geam crapat si plin de praf, tv, baie cu dus, fara uscator de par, fara balcon. Totusi era curat, prosoapele albe, lenjeria curata.
Bucataria aflata la subsol, e destul de mare cu toate dotarile, cu mese multe, are 3 frigidere unde poti sa-ti depozitezi alimentele….
Ajunsi la ora 18.00 la pensiune si plecand la 9.00 dimineata, camaruta nr. 13 a merita, dar, nu cred ca am fi rezistat mai multe zile, mai ales ca afara erau cam 30°C.
Zona e linistita, drumurile sunt bune, oameni calzi si primitori, iar privelistea e minunata.
Vacante frumoase va doresc!
Trimis de Iulia_euxin in 18.06.19 19:01:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulia_euxin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2018 Pensiunea Victoria - dezamăgitor, sub nivelul aşteptărilor — scris în 29.07.18 de ady bucuresti din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Pensiunea Victoria 3* - Sambata de sus — scris în 19.08.15 de fregata din GIURGIU - RECOMANDĂ