Niciodata... bataie de joc de la o luna la alta!!!
Am fost 4 familii si am plecat de acolo extrem de nemultumiti incat am ajuns la Iasi si nu am terminat de vorbit despre "vacanta minunata" si de banii aruncati la vânatorul.
Nu a existat sejur la "centrul spa" sa nu fie macar o zi apa rece... sauna rece. Ultimata data din 2 zile la SPA sauna a fost stricata... iar o zi apa fff rece.
In fiecare sejur petrecut acolo... nici unu mai mult de 3 zile... O ZI apa a fost rece si sauna gheata. De fiecare data aceleasi explicatii penibile... de genul ca abia au facut focul in sauna sau ca apa are 26°C parca noi eram handicapati.
Mancarea ffff prost gatita... ciorbe la conserva... fripturi uscate in tigaie... iar personalul cu o atitudine de parca ii chinui comandand de mancare.
Doamna administrator... de curiozitate daca cititi acest comentariu... puneti pe cineva sa comande o tochitura... un bulz vanatoresc... sau o pastrama de oaie... apoi mancati din acestea.
Sunteti fara obraz... mai ales cu oaia... sau suntem noi prosti ca am comandat de fiecare data asa ceva.
Adevarul ca stiti sa primiti clientii din Iasi...
Trimis de TuristIasiRomania in 08.02.18 10:12:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (TuristIasiRomania); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@TuristIasiRomania: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 76&ridAnt=84480
@TuristIasiRomania:
” Am fost in pensiune a 5-a oara, iar de fiecare data am fost nemultumit. Am continuat sa merg cu gandul ca a fost o intamplare dar ultima data s-au intrecut in a-si bate joc de clienti.
Dacă prima dată nu-ți convine o locație, în niciun caz nu mai revii. Hai să zicem că mai acorzi o șansă, sperând că poate prima dată a fost o întâmplare, deși turiștii obișnuiți nu sunt atât de toleranți... Dar nu dai și a treia, a patra și-a cincea șansă în condițiile în care de fiecare dată ești nemulțumit. La câte oferte sunt în zonă, chiar nu vă pot înțelege!
Adevarat. Am scris cateva randuri pt ultima data a fost bataie de joc. Si pretul pe camera cu 20 lei mai scump... iar sauna defecta... cu geamul spart... fara sa ni se spuna la cazare... iar dupa... ne-au linistit ca se rezolva imediat... va spun sigur ca nici azi nu e pus. Iar in Durau nu am gasit alta pensiune cu piscina si sauna... daca aveti cunostinta... va multumesc.
@TuristIasiRomania:
Drept să spun, ai perseverență în a-ți face singur rău. Dacă de 4 ori ai fost nemulțumit, aveai nevoie și de al cincilea episod?! Mai ales că aici pe AFA văd că doar 2014 ar fi avut recomandare, apoi dezastru.
Oricum, eu sper că de data asta chiar te-ai lecuit!
De fiecare data gaseau cate o explicatie... dar cum noi moldovenii suntem... perseverenti... tot am avut incredere. Si ne mai si sunam cu 1 luna inainte... tare bleg am mai fost!!!
@TuristIasiRomania: ????
Pot admira doar perseverenta!
????????????????
- Feb.2019 Prea scump pentru condițiile oferite!!! — scris în 10.02.19 de Mirixm din IASI - nu recomandă
- Jan.2019 Nu recomand — scris în 26.01.19 de Mirciaadrian din ROMAN [NT] - nu recomandă
- Aug.2018 In general prea scump pentru conditiile oferite — scris în 30.08.18 de Andra89 din IAşI - nu recomandă
- Feb.2018 Excelent!!! — scris în 09.02.18 de Lili17 din TULCEA - RECOMANDĂ
- May.2017 Acum nu... și nici altădată! — scris în 04.06.17 de BlackHand din BACăU - nu recomandă
- Jan.2017 Penibil!!! — scris în 08.01.17 de Danielste din VALENCIA - nu recomandă
- Oct.2015 Pe afara-i vopsit gardul, inauntru... — scris în 04.10.15 de Aranca din IASI - nu recomandă