Am ales pensiunea Vanatorul pt ca avea piscina si sauna. Am petrecut aici doua nopti timp in care am facut si un traseu pe Ceahlau pana la cascada Duruitoarea. Cadrul natural al pensiunii e spectaculos, curtea frumoasa. Locul de joaca ar trebui aranjat putin, cam scartaie.
Camerele sunt frumoase, curate, au televizor si wi fi. Lipseste frigiderul in schimb, banuiesc ca in ideea de a nu consuma produse din afara pensiunii. Singura problema in camera mi s-a parut tablia patului, care arata foarte frumos dar cand ai copii poate deveni periculoasa (e facuta din crengi lacuite si daca nu esti atent te poti lovi usor).
Piscina e mare si curata desi as sfatui proprietarii sa instituie regula cu casca de par obligatorie, altfel poti avea surprize neplacute. Sauna functioneaza, daca nu, vorbiti la receptie si o porneste. La subsol este si masa de tenis si de biliard care noua ne-au prins bine fiind cu fetita. Ea a fost incantata si de tarcul cu pauni si caprioare.
Micul dejun a fost bogat si suficient de variat. Mai ales clatitele au fost delicioase. Iar spaghetele cu sos facut la ei in bucatarie sunt excelente mai ales pt copii.
Am fost foarte multumiti de aceasta cazare, doar pretul e un pic cam piperat. O recomand cu incredere.
Trimis de puisorul in 30.07.12 17:22:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puisorul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@puisorul: Daca ati foat cazati in Durau poate ca ar fi meritat un efort pentru ascensiunea pana la cabana Dochia si eventual pana pe Varful Toaca, la statia meteo. Se spune ca daca cerul este senin si atmosfera curata, de la Toaca se zareste Marea Neagra.
Eu am copilarit in Neamt si mergeam pe Ceahlau in fiecare vara. Era foarte frumos, chiar daca uneori ne mai prindea ploaia, faceam febra musculara sau dormeam la cabana, fara nici un confort.
@iulianic: Poate cu urmatoarea ocazie cand va fi fetita mai mare. Sincer nu credeam ca rezista nici la traseul asta.
Va multumim pentru aprecieri si va mai asteptam pe la noi.
NB Pens. Vanatorul este (sau a fost) reprezentant al unității
- Feb.2019 Prea scump pentru condițiile oferite!!! — scris în 10.02.19 de Mirixm din IASI - nu recomandă
- Jan.2019 Nu recomand — scris în 26.01.19 de Mirciaadrian din ROMAN [NT] - nu recomandă
- Aug.2018 In general prea scump pentru conditiile oferite — scris în 30.08.18 de Andra89 din IAşI - nu recomandă
- Feb.2018 Excelent!!! — scris în 09.02.18 de Lili17 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Niciodata... bataie de joc de la o luna la alta!!! — scris în 08.02.18 de TuristIasiRomania din IASI - nu recomandă
- May.2017 Acum nu... și nici altădată! — scris în 04.06.17 de BlackHand din BACăU - nu recomandă
- Jan.2017 Penibil!!! — scris în 08.01.17 de Danielste din VALENCIA - nu recomandă