Localizare si peisaj mirific, pensiunea este amenajata cu gust, camera spatioase, insa atitudinea gazdelor lasa de dorit, am avut impresia ca-i deranjam cu venirea noastra, necomunicativi, domnul Dan se uita continuu la TV in sala unde stau oaspetii, efectiv impresia asta ne-au lasat-o tuturor, ca i-am deranja.
Desi de cand am facut rezervarea am intrebat daca se poate lua masa la ei si mi-a zis ca da, am ajuns vineri seara si am intrebat daca am putea manca ceva, iar raspunsul doamnei a fost ca nu au nimic, dar pentru maine seara (sambata) or sa pregateasca; bun, am zis ca nu am fost eu f explicita, am mancat ce ne adusesem noi, sambata am facut traseul pana pe vf. Moldoveanu, iar la intoarcere, evident, am intrebat de masa, raspunsul a fost :" o sa va dam din ce am gatit pentru noi, sa vedem ce mai avem... " desi cu o seara in urma ne-a spus clar ca ne va pregati masa.
Pana la urma, ne-au dat supa si friptura de porc cu cartofi prajiti, mancarea gustoasa, ar fi pacat sa spun altceva.
Dupa masa, ne-am facut curaj sa o intrebam daca a doua zi de dimineata ne-ar putea face si noua o cafea, sa o bem calda (sambata dimineata bausem niste ness la pliculete, facut cu apa rece).
Idee este ca nu au o bucatarie pe care sa o puna la dispozitia oaspetilor, ca altfel nu era o problema sa ne facem singuri, sau daca ne zicea ca putem folosi aragazul din bucataria lor. Ne-a raspuns f amabila ca sigur, la ce ora vrem cafeaua, am stabilit la ora 9 dar surpriza: am iesit din camera pe la 9 fara 10, ea iesea din camera lor si a coborat in camera de langa receptie, a inceput sa dea cu aspiratorul si acolo a stat, pana la ora 10 fara 20, cand a coborat dl Vitan si l-am intrebat cat avem sa-i platim (restul din plata pt cazare si masa de sambata seara) si am plecat sa bem undeva o cafea.
Deci, gust amar cu privire la atitudinea gazdelor, oameni care par ca nu vor sa ofere niste servicii contra-cost, evident.
Pacat de locatie, dar nu recomand sa mergeti la aceste persoane plictisite, sa nu-i deranjati, cumva.
Trimis de Corina23 in 02.12.15 14:26:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NUCȘOARA [AG].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Corina23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=9057
@webmaster4 - da, este ok pozitionarea. Caut fotografii din zona si revin. Multumesc!
- Aug.2016 Un loc de vis — scris în 15.09.16 de DanPopovici* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Excursie perfecta — scris în 05.08.13 de ninel* din CALARASI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O pensiune frumoasa intr-un peisaj de vis — scris în 30.06.13 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ