La sfarstul lunii iulie am petrecut si eu o noapte de cazare la Pensiunea Valcinut, situata la mica distanta de intrarea in orasul Borsa. Cred ca una dintre cele mai bune pensiuni la care am fost cazata pana acum, raportata la pretul mic pe care il ofera si ospitalitate.
Este situata pe o colina, se urca pe un deal asfaltat pana la ea, neexistand probleme de urcare. Este distantata de drum, astfel incat zgomotul masinilor nu il veti mai auzi.
Din cate am vazut au camere pozitionate in 2 corpuri, unele avand panorama spre interior si altel spre munte. Peisajul este incantator mai ales dimineata.
Camerele sunt foarte frumoase, moderne, confortabile, cu balcon mare (cel putin in cea in care am stat eu).
Detine spatiu verde cu loc de joaca pentru copii, leagan pentru cei mari si cei mici, loc de gratar, mese in curte, foisor, parcare.
Personalul foarte primitor (ne-a intampinat o doamna care ne-a cazat si ne-a servit cu o cafea din partea casei foarte buna).
Aceasta pensiune e o locatie sigura ca sa nu fi nevoit sa iti ratezi clipele de relaxare.
Trimis de Ioana_Ioana in 08.08.15 15:33:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ioana_Ioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ioana_Ioana - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Aug.2019 O pensiune extraordinară — scris în 14.08.19 de johnnybegoode din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Amplasament + Calitate + Ospitalitate = Pensiunea Vălcineţ — scris în 07.08.14 de Gabriela C.* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Ospitalitate, confort + un mare Bonus: PRIVELISTEA — scris în 10.07.14 de cristian pinte din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ