Ne-am dorit mult sa mergem în zona Predeal- Busteni- Sinaia când nu este sezon, că sa nu fie aglomerat. Astfel am găsit în Predeal hotelul Ursuleţul.
Suntem o familie cu 2 copii (1 și 9 ani), și ne-a atras mult faptul că are zona de Spa. Am platit 560 lei pt o camera dubla cu pat suplimentar, cu mic dejun. Ca și plusuri: peisajul frumos, curățenia din camera, mic dejun destul de variat, camera spațioasă.
Ca și minusuri: apa din piscina rece, jacuzzi la fel rece. Ce ne-a deranjat cel mai mult, a fost faptul că pe la 5-6 dimineața opreau căldura și se răcea destul de rău în camera. Afară erau -3 grade, și imediat se simțea frigul. Când am întrebat la recepție, ne-au spus că așa este la ei programul de căldură, că trebuia să ne interesam la agenție înainte să plătim. După ce ne am certat un pic au dat drumul la căldură, însă cum am plecat din camera sa ne plimbam, au oprit o din nou. Evident că la ora 13-14 când ne am întors în camera sa îl culcam pe cel mic era foarte frig, erau sub 17-18 grade garantat. După ce iar ne am certat un pic au pornit căldura.
Din pacate, toata frumusețea locului și al hotelului este stricată de atitudinea personalului.
Trimis de doria in 12.11.18 14:49:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL. A mai fost în/la: În toată țara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.50398300 N, 25.58071900 E - CONFIRMATE
- Feb.2018 Mic dar cochet — scris în 22.02.18 de Eugen 123 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Dezamagire — scris în 07.12.17 de adrian65 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamăgire totală la Ursulețul — scris în 23.08.16 de ioanapopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2015 Daca nu vii in vacanta sa stai in camera, locatia este perfecta! — scris în 22.08.16 de BiancaB din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Recomand — scris în 24.08.15 de nat87* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O minivacanta minunata — scris în 13.07.15 de Elena Dragoi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 A fost foarte bine! — scris în 03.03.15 de laur75 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ