Am organizat o "paranghelie" cu un grup de prieteni. Cumva am ajuns intamplator la aceasta pensiune dar, acum pot adauga "spre norocul nostru"!
Intreaga zona a Pasului Campulung - Bran este, dupa mine, cea mai frumoasa din tara. Fundatica nu face exceptie.
Pensiunea este bine construita cu sali de mese, terase si camere largi, incapatoare. Toate dotarile camerelor sunt de cea mai buna calitate. La fel si echipamentele de la bucatarie. Inutil sa mai adaug ca totul este foarte curat.
Peisajul ce inconjoara pensiunea este minunat. Aerul curat, linistea si curatenia zonei ma cheama sa revin cu mare placere.
In zona exista posibilitati de recreere: paintball, tiroliana, ATV-uri, alpinism, masini de teren, etc
Am lasat intentionat, la urma, personalul pensiunii cat si pe cei doi patroni R. si R. D. (i-as adauga si pe simpaticii 2 Saint-Bernarzi). S-au straduit din rasputeri sa ne faca sa ne simtim cat mai bine: le-a reusit cu prisosinta! Doamnele de la bucatarie au fost incredibile: saritoare, amabile, foarte pricepute in ale bucatariei, nu ne-au refuzat niciun moft! Le multumesc tuturor!
Cred ca pot spune fara sa exagerez ca este cea mai placuta pensiune in care am fost! Va las sa descoperiti singuri si surprizele...
Mai doresc sa adaug ceva: Am fost in lung si-n lat prin Europa. Am gasit conditii cu mult inferioare celor de la "Ursul Carcotas" dar la preturi mult mai mari. Spun asta pentru ca, pentru unii (probabil majoritatea), preturile par destul de mari. Credeti-ma NU SUNT! Merita fiecare leut!
Trimis de Bujie in 24.08.14 14:40:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bujie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2016 Revelion 2016-2017 — scris în 24.02.17 de radoijd din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Superb!! — scris în 15.07.15 de Mihai-Sabasa din BORCA [NT] - RECOMANDĂ