O pensiune foarte buna in Brasov cu raport bun pret servicii
Pensiunea este situata in cartierul Racadau, acel cartier unde vin ursii sa manance resturi alimentare aruncate la tomberoane, probabil de aici si denumirea de "Pensiunea Ursu".
Are doar cateva camere, toate foarte mari, una din camere are jacuzzi, iar celelalte au dus. Toate camerele au minibar, Tv, etc. Atmosfera este foarte primitoare, genul montan. Are terasa - vara este foarte frumos. Am stat la aceasta pensiune de mai multe ori in ultimi 2-3 ani, de fapt de fiecare data cand merg in Brasov, stau aici. Este foarte potrivita pt sejur de 1-2 zile la Brasov, sau pt sedere de business.
Pretul camerelor este de 165 RON - dubla, sau 135 ROn - single.
Pt sejur mai mare, sau grup, se poate negocia telefonic pretul, direct cu proprietarul pensiunii - Dl Bucur, care este un domn foarte simpatic si amabil. Nr de tel este pe site.
Va poate duce/aduce la/de la gara, daca este cazul.
Ne-a dus sa vedem si ursii, pe vremea cand nu erau jandarmi in zona.
Pretul include si mic dejun, care practic se comanda ce doreste persoana cazata...
Se poate servi si pranz sau cina, la cerere.
De cate ori am stat la Pensiune Ursu era un baiat la receptie - Alex - foarte simpatic, care ne ajuta cu tot ceea ce doream. Cumpara bere, comanda pizza, etc. Daca doream si cina, il anuntam cu 1-2 ore inainte, spuneam ce vrem si ne pregatea cina. Preturile la aceasta cina, sau pranz era foarte mici (15-20 ROn, ceva de genul asta)
Deci, per ansamblu - un loc foarte bun, primitor, il recomand tuturor celor care trec prin Brasov.
Trimis de presario in 27.01.10 15:24:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (presario); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am stat si eu o noapte la aceasta pensiune de 3 stele, in august 2007, cand ne-am hotarat ca in drum spre mare sa intrerupem pentru un pic de odihna. Am facut dinainte rezervarea la telefon. Desi atunci eram singurii clienti (4 persoane), ne-am simtit f. bine acolo: f. curat, frumos, placut, liniste, foisor in curte, iar mancarea ne-a gatit-o acelasi Alex.
Asa este - e un loc de cazare foarte bun in Brasov, la tarife rezonabile.