Buna ziua, ma atasez si eu la cei ce au fost la vila Transivania cu mentiunea ca am scris asa tarziu despre aceasta locatie, fiindca pur si simplu nu am cautat-o pe site.
Am fost de 2 ori in aceasta locatie prima data doar cu familia si intamplator am gasit-o, prinzindu-ne noaptea pe drum. Cand am ajuns am ramas placut impresionat de cum arata vila, singura nemultumire a fost cand ni sa sugerat sa nu intram incaltati. Dealtfel dupa cum am vazut-o si la interior era pacat sa intram cu bocancii si adidasii murdari.
Vila are 6 camere, cu bai pe fiecare etaj, camerele foarte curate, tv si o priveliste de vis. Livingul era partea forte cu bucataria super utilata si balcon foarte mare. Cand am fost nu era LCD dar nu ma deranjat. In prima seara am impartit vila cu alte persoane ceea ce a fost un pic mai greu cu pregatitul mesei. A doua seara am ramas singuri in toata vila propietarii mergand la o nunta, si lasandu-ne chiar si cheile vilei. Asta fiind in septembrie. In decembrie am venit cu inca 3 familii si am inchiriat toata vila, eh stiam acum cum merge treaba, am platit avansul si restul la fata locului, am solicitat caldura cand am plecat de acasa si propietarii chiar ne au asteptat cu caldura in toata vila.
Gratarul nu este de 50 de ron ca nu am vazut pretul dar pot sa va spun ce este foarte mare si nu prea cade nimic dupa el doar daca ai baut tu putin, lemne din partea casei.
A doua zi chef in living pana in jurul orei 01 am fara probleme din partea propietarilor. Singurul inconvenient dar nu din vina lor, este partia de ski care este departe 2h de mers pe jos. Distanta pana la castel in 15 min mers de voie. In concluzie eu recomand acest minunat loc. Alin. Caracal.
Trimis de banal in 13.09.10 15:20:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (banal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cred ca ati omis sa punctati la distractie si relaxare.
distractie si relaxare 95% cred ca am omis scuze apar si pozele
Pare o pensiune interesanta demna de luat in considerare. Felicitari!
- Jul.2016 In racoarea muntelui — scris în 02.08.16 de laura mihaela din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Sejur placut la Transilvania — scris în 01.09.13 de florinflorin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Weekend cu colegii de serviciu — scris în 25.06.13 de eugen din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2010 2 zile de relaxare la Bran — scris în 13.03.10 de mucckles* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Petrecere — scris în 13.11.09 de dorel din BRASOV - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Daca mergeti sa dormiti dupa orele 20.00 - e pensiunea ideala — scris în 11.11.09 de florin.craciun din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2009 Un sfarsit de saptamana minunat, alaturi de familie si prieteni la Vila Transilvania — scris în 10.11.09 de irina damian* din BUCURESTI