Am gasit pensiunea pe internet si ne-am hotarat sa plecam pentru liniste si aer curat.
Am luat doua camere cu cate un pat de doua persoane. Camere frumoase, cu tot ce le trebuie!
Am ajuns la ora 11 (ni s-a trimis masina la halta Breaza!), am fost cazati imediat si am coborat la piscina (care are sase portiuni retractabile - partial sau total)
La pranz am mancat foarte bine, in toate cele patru zile: gustos si variat!
Curtea este splendida, cu sezlonguri - pe care am fost indemnati sa stam pentru aeroterapie!
In concluzie, am avut un sejur minunat! Felicitari intregului colectiv! Promitem sa revenim!
Trimis de sonobel_ms3 in 21.09.16 16:16:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BREAZA. A mai fost în/la: Bran, Sinaia, Predeal, Delta Dunarii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sonobel_ms3); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.18653700 N, 25.65611300 E - neconfirmate încă
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Confiscare bunuri personale ale copiilor in Tabara
===
Sunt un părinte ce am lăsat copilul in Tabara la aceasta pensiune.
Stau și ma întreb cine a oferit **** acestei pensiuni... oare o piscina și o sauna te poate urca atât?
Păcat de curte... dacă ai ghinionul sa nimerești intr-o perioada ploioasa și nu ai bocanci sau cizme de cauciuc, mai bine stai in camera.
Ma întreb dacă este atât de greu sa faci un podeț din scânduri sau alte materiale, astfel încât sa nu înoți prin noroi.
In camera poți sta, cu condiția ca “de la atâtea ploi” sa nu se strângă apa pe nu știu unde și sa picure și in camera... soluția? - muți patul și pui un pahar sa curgă in el.
Fiind cazați trei copii in camera, normal exista trei încărcătoare de mobil, un fierbator și un instrument electric, montat cu acordul personalului. Nu știu ce s-a întâmplat și a sărit o siguranța, cert este ca fierbatorul le-a fost confiscat de către personalul acestei unități (doar de la unitate poți servi un ceai și DOAR unu, atât este inclus in preț, chiar dacă ai răcit și ai nevoie de ceva fierbinte), oare este legal???
Li s-a interzis a mai utiliza instrumentul, ei fiind in Tabara tematica și li s-a interzis folosirea aerului conditionat!!! - confort inclus in preț, bănuiesc.
Oare este normal ce se întâmpla la aceasta pensiune?
===
Textul trimis nu se califică pentru a fi publicat ca articol (review) A fost mutat, în schimb, aici, ca "ecou" .
- Jul.2015 Experienta — scris în 04.08.15 de anomis1987 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sejur marcant — scris în 26.07.15 de Timmada din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Sanatoriu de vacanta de proasta calitate — scris în 18.07.15 de floricika din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2014 Oribil!! Evaluarile pozitive nu pot fi decat false!!! — scris în 07.07.15 de SayanaR din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Colt de rai — scris în 02.08.13 de eagles din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Nu recomand decat ... — scris în 08.07.13 de The Horse din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Recomandam — scris în 06.09.11 de Iulia_Eftimie* din BUCURESTI - RECOMANDĂ