Pensiunea este frumoasa, curtea minunata, doamnele au fost drăguțe cu noi, am putut sa stăm seara pana târziu, sa mâncăm când vrem, am făcut enterocolita toți în ziua 3 dar nici măcar nu am mâncat de la pensiune ci de la lacul verde, complexul de golf.
Cred ca se putea mai bine cu curățenia, timp de 4 zile nu s-a făcut curat în camera și dacă nu spuneam de schimbatul prosoapelor nu știu dacă se schimbau.
Parcarea super ok, păcat ca se lucra pe strada și nu prea aveai cum sa intri în parcare dar nu este vina lor :).
O sa revin cu drag dar sper cu curățenia sa se rezolve :)
Trimis de anomis1987 in 04.08.15 22:52:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anomis1987); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.18653700 N, 25.65611300 E - neconfirmate încă
@anomis1987: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Sep.2016 O insula de fericire! — scris în 21.09.16 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sejur marcant — scris în 26.07.15 de Timmada din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Sanatoriu de vacanta de proasta calitate — scris în 18.07.15 de floricika din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2014 Oribil!! Evaluarile pozitive nu pot fi decat false!!! — scris în 07.07.15 de SayanaR din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Colt de rai — scris în 02.08.13 de eagles din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Nu recomand decat ... — scris în 08.07.13 de The Horse din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Recomandam — scris în 06.09.11 de Iulia_Eftimie* din BUCURESTI - RECOMANDĂ