Am ales aceasta pensiune cucerita fiind de fotografiile de pe site-ul pensiunii care exprima de altfel si realitatea, adica o curte mare cu peluza si sezlonguri, piscina (cu apa foarte rece, dar asta nu din vina proprietarilor), camere ok frumos amenajate.
Totusi, cand am ajuns acolo am aflat ca trebuie sa lasam masina in strada la vreo 100 m distanta, pentru ca nu au loc de parcare, iar pe potecuta care duce la pensinue de abia intra o masina. Paradoxal, la ei pe site se specifica ca au parcare privata??? !!!
In fine, dupa ce am trecut si de episodul asta, ne-am asezat la masa. Specific ca ei nu au restaurant a la carte cu menu, ci iti prezinta ce a gatit doamna in ziua respectiva. Evident ca nu am inceput sa iintreb cat costa aia sau cealalata, bazandu-ma ca sunt oameni de bun simt. Socul a venit cand am cerut nota (care a venit pe un o bucatica de hartie) si am aflat cu stupoare ca o ciorba costa 15 lei, un piept cu un bot de piure 25 de lei, o salata de rosii cu branza 20 lei - adica japca pe fata!!
Nu inteleg mentalitatea asta romaneasca care nu duce decat la alungarea potentialilor clienti carora le lasa un gust amar.
In rest camerele sunt ok, desi apa calda permanenta este doar un deziderat, wc-ul curgea lasand o balta in jur...in fine amanunte la care te uiti cand e vorba de 4 margarete. Pretul camerelor este altul decat cel de pe site, adica o camera nu este 100 ron, ci 150 ron (am presupus ca in varianta a doua au micul dejun inclus, care continea 2 feliute cascaval, 2 feliute sunca, un fel de pizza cu ton si o clatita cu gem+o cafea la care dimineata nu mai aveau lapte). Si cu camerele am avut o problema, in sensul ca la rezervare am cerut 2 camere , acolo ni s-a dat o camera+ un apartament pe care initial ni s-a spus ca va fi la pret de camera, ca in final sa ni-l tarifeze cu 200 ron. Intr-adevar can d am sesizat problema, ne-au returnat diferenta.
La final, pentru ca ne-a iritat modul in care au inteles ei sa "atraga" turistii, am cerut factura, dar proprietarul ne-a spus ca nu e contabilul si ca ne trimite factura la Bucuresti?! O asteptam...
Trimis de codrinaionita in 01.08.11 11:19:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BREAZA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (codrinaionita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.18653700 N, 25.65611300 E - neconfirmate încă
- Sep.2016 O insula de fericire! — scris în 21.09.16 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Experienta — scris în 04.08.15 de anomis1987 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sejur marcant — scris în 26.07.15 de Timmada din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Sanatoriu de vacanta de proasta calitate — scris în 18.07.15 de floricika din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2014 Oribil!! Evaluarile pozitive nu pot fi decat false!!! — scris în 07.07.15 de SayanaR din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Colt de rai — scris în 02.08.13 de eagles din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Nu recomand decat ... — scris în 08.07.13 de The Horse din BUCURESTI - nu recomandă