Una din cele mai bune variante de cazare din Tg Mures
Am stat de mai multe ori la Pensiunea Tempo, in ultimii ani, de fapt aici am stat de cele mai multe ori cand am ajuns in Tg Mures.
Conditiile de cazare sunt foarte bune, in special la corpul din dreapta parcarii, unde camerele sunt foarte mari. Preturile sunt extrem de rezonabile, ex - cam single de 3* = 120 RON cu mic dejun, iar cam single de 4* = 160 RON cu mic dejun.
Micul dejun este tip meniu, sunt cateva variante, dar este OK. Daca luati pranzul, sau cina aici, mancarea sa stiti ca este excelenta.
Daca sunteti "fan" de mancare ungureasca, atunci aici este locul potrivit. Ciorba de fasole in paine, este excelenta!
Am mai stat in Tg Mures si la Hotel Voiajor si la Continental, dar aici mi se pare ca este cel mai bine si raportul pret/calitate/servicii este foarte bun.
Alte detalii gasiti pe site-ul pensiunii.
Trimis de presario in 28.01.10 12:11:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (presario); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Foarte bun reviewul, doar ce am fost cazata la aceasta pensiune. Indiscutabil voi reveni.
Mancarea extraordinara si angajatii foarte primitori, camerele suficient de mari, elegante, moderne, ditamai televizorul(LCD).
Iar ciorba de fasole in paine este chiar extraordinara.
Mutat în rubrica "Pensiunea Laci Csarda (Tempo) [Târgul Mureș], TÂRGU MUREȘ + jud. MUREŞ" (nou-creată pe sait)
- Jun.2014 O alegere inspirata — scris în 11.06.14 de ovidescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ