Si noi “Am fost acolo”, la pensiunea Templars’ Inn, unde ne-am petrecut o saptamana de concediu in luna iulie 2013. Am avut ocazia sa cunoastem oameni deosebiti, oameni ce respecta dorintele oaspetilor si reusesc sa satisfaca nevoile acestora.
A fost o sedere placuta, intr-un ambient curat, o pensiune noua cu un aer de prospetime care speram sa se mentina odata cu trecerea anilor, acest lucru depinzand nu numai de modul in care este ingrijita pensiunea dar si de obiceiurile/bunul simt al nostru, al vizitatorilor care trec pragul acestei pensiuni. Piscina amenajata este un loc minunat de relaxare, alaturi fiind amplasat pentru copilasi un parculet special pentru ei unde isi pot petrece timpul.
In ceea ce ne priveste, cel mai mare compliment pe care il putem face este faptul ca pentru prima data intr-un concediu am folosit prosoapele din camera in loc sa le depozitez intr-un colt de dulap.
Am avut placerea sa petrecem seri relaxante, in compania proprietarilor, purtand discutii antrenante pe teme interesante si impartind impresii cu acestia, multumim pe aceasta cale Alinei, lui Andrei si domului Lili.
Am mers in concediu cu copilasul nostru care are 2 ani si 7 luni si un program de masa diferit de cel la care erau servite mesele in pensiune, insa am beneficiat de amabilitate si flexibilate in aceasta privinta. De apreciat alimentele proaspete si cele bio servite, mancarea fiind foarte gustoasa (multumim domului Lili pentru asta).
Multumim!
Fam. Trifan
Trimis de scarto_gl in 10.08.13 16:35:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DEJANI-RECEA [BV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (scarto_gl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@scarto_gl: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Acesta este review-ul care rămâne!!!
La celălalt, deja am anunţat ştergerea şi am şters pozele dublură.
Pe viitor, nu mai dubla review-ul, îl mutăm noi. Cu tot cu poze!
De asemenea, pentru a corecta eventualele greşeli, până la validare poţi folosi linkul Edit impresii.
- Dec.2015 Revelion de vis — scris în 07.01.16 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Calitate premium pentru oaspeti de calitate — scris în 22.04.14 de Emil C.alauza* din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2013 100% romanesc — scris în 09.09.13 de decanul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiune draguta — scris în 27.09.13 de Cristina18 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O oaza de liniste si confort — scris în 14.09.13 de yukita din ORADEA - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Pensiune frumoasa, noua — scris în 12.12.12 de mirceaa1 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Impresii / Pareri sejur cazare Templars Inn — scris în 01.11.12 de Stefan Popa din BUCURESTI