In lunile Iulie si Noiembrie 2012 atat eu cat si sotia iubitori ai muntilor am dorit sa ne incantam ochii cu un peisaje de vara si de toamna din zona fagarasilor.
Am contactat telefonic pe cineva care raspunde de aceasta pensiune gasita pe internet si ne-am rezervat cazarea, persoana contactata ne-a sugerat ca orice lucru dorim (masa de pranz, cina) se va rezolva cu personalul de la pensiune.
La sosire am fost intampinati de gazde foarte primitoare care ne-au facut o sedere foarte placuta pe parcursul sejurului.
Pensiunea este foarte frumoasa cu camere curate si calduroase. La cerintele noastra am fost serviti cu promtitudine si amabilitate de catre proprietarii pensiunii atat in ceea ce priveste masa care a fost foarte gustoasa si bogata in preparate din zona, cat si informatiile despre zona in care se afla pensinea recomandandu-ne locatii de vizitat.
In urma ultimului sejur am hotarat sa ne petrcem si revelionul la aceasta pensiune.
Multumim gazdelor pentru amabilitate.
Trimis de mirceaa1 in 12.12.12 16:51:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DEJANI-RECEA [BV]. A mai fost în/la: In zona Sucevei, Casa Vancea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirceaa1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mirceaa1: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Este într-adevăr o zonă frumoasă şi liniştită, mai trec vara pe aici. Aş vrea să văd cum arată Făgăraşii şi toamna, ai cumva câteva fotografii?
Review-urile cu 100% satisfactie peste tot, ca si cele cu 0%, nu cred ca ar trebui luate in considerare. Cu atat mai putin cele scrise de pe un cont nou nout, care proslavesc telegrafic o locatie. Daca tot vrei sa faci reclama, fa-o cu stil, pe 3-4 pagini, cu poze si melodii!
@DoreD: parca poti sti daca are cu ce compara? poate omu' a facut putine iesiri, nu are talent la scris si-i impresionabil doar la imagini (poze).
Cand e sa facem o alegere dupa review-uri e optiunea noastra personala si intervine si spiritul nostru analitic... pana la urma alegerea ne apartine!
- Dec.2015 Revelion de vis — scris în 07.01.16 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Calitate premium pentru oaspeti de calitate — scris în 22.04.14 de Emil C.alauza* din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2013 100% romanesc — scris în 09.09.13 de decanul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiune draguta — scris în 27.09.13 de Cristina18 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O oaza de liniste si confort — scris în 14.09.13 de yukita din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un loc relaxant si linistit — scris în 10.08.13 de scarto_gl din GALATI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Impresii / Pareri sejur cazare Templars Inn — scris în 01.11.12 de Stefan Popa din BUCURESTI