O locatie superba, am petrecut 4 nopti la aceasta pensiune si o recomand cu incredere. Rezervarea am facut-o telefonic, numarul de telefon se gaseste si pe situl pensiunii: click aici.
Gazda ii deosebita, iti povesteste cu multa placere despre zonele si obiectivele de vizitat, dispune si de ATV-uri, (nu m-am putut abtine sa nu ma dau cu un ATV).
Conditiile de cazare sunt exceptionale, intimitate, confort, (baie in camera) tot ce-ti trebuie.
Sunt foarte multe de zis, toate dupa parerea mea la superlativ.
Trimis de tudor_mihai* in 24.11.10 13:22:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tudor_mihai*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
interesanta locatie, niste poze ar fi foarte utile daca se poate
ce altceva se mai poate face in zona?
cum sunt drumurile pana la pensiune?
multumesc
Pare interesant, insa cateva fotografii personale neoficiale ne-ar fi de tare ajutor, mai ales ca zona este minunata.
Despre masa ce ne poti spune?
@irma_ro: in majoritatea pozelor apar eu in decor, dar o sa atasez cateva poze in care modific imaginea sa nu se observe fetele. Drumul este foarte bun, din partea cu Oradea si bun de la Cluj (mici denivelari cum plombeaza asfaltul). Pe langa faptu ca sunt o groaza de obiective de vizitat... iti trebe ceva timp sa ajungi pe la toate, poti practica iarna si ski, mai ales ca am observat ca se face o partie pe versantul din fata, langa Mama Uta
@pepsi70ro: pensiunea nu are restaurant, dar sunt doua variante: 1. (varianta mai ieftina) iti poti aduce mancarea de acasa si sa iti faci acolo tot ce vrei (dispune de bucatarie si sala de mese). 2. posibilitatea sa mananci la restaurantul de la Pensiunea Mama Uta unde mancarea ii foarte buna.
Eu am optat pt varianta mai ieftina dar am incercat si la Mama Uta de doua ori
Drumul Arieseni-Campeni-Campia Turzii nu e fantastic, are portiuni plombate si denivelate, dar gauri n-am vazut... insa nu-ti mai vine sa te uiti la drum coplesit fiind de-atatea imagini frumoase ce ti se perinda prin fata si care se schimba la tot pasul...
- Oct.2011 Frumos dar pacat ca aceasta pensiune nu mai exista. — scris în 14.11.12 de yuly68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ