Am facut rezervare la telefon cu o seara inainte. Foarte amabila persoana de la telefon. Am specificat ca vrem pat matrimonial, nu cu 2 saltele ca avem bebe care doarme cu noi.
Pensiunea arata excelent, este in Busteni pe partea dreapta (cand veniti din Bucuresti), spre castelul Cantacuzino. De pe DN, cand ajungeti aproape de Primarie (care e pe partea stanga) se face un drum la dreapta. e destul de simplu de ajuns mai ales daca aveti un gps. Bagati coordonatele care sunt date pe site-ul lor si... ati ajuns!
Am observat ca pe site au 140 de lei pretul la camera dubla insa pe alte site-uri de specialitate gasiti cu 120 de lei.
Peisajul e de vis, curtea e destul de maricica, totul foarte ingrijit, cu bun gust. Si in interior dar si afara arata foarte bine, pozele de pe site chiar sunt reale.
Este foarte curat, la baie prosoape albe, imaculate, sapun. Nu curgea chiuveta sau dusul cum ni s-a mai intamplat prin alte parti unde era chiar si mai scump.
Camerele nu foarte mari dar destul de spatioase. Exact cat trebuie sa te simti bine. Peste tot mirosea a curatenie, a aer curat. Noi am avut camera nr. 1 cu tapet rosu pe un perete, terasa cu vedere superba. Lenjeria si ea imaculata, alba. Toata pensiunea e aranjata cu foarte mult bun gust si cu lucruri de calitate. Patul a fost exact cum am cerut, matrimonial nu format din 2 saltele. Bineinteles tv led, exact cum se specifica. Seara a fost caldura de o dadea afara pe geam.
Noi ne-am simtit tare bine acolo desi am stat doar o noapte. daca nu aveam rezervare facuta la Brasov urmatoarea seara, mai stateam dar... nu e frumos sa incurci pe nimeni. Mai avem timp sa mergem si alta data si sa stam mai mult.
Dimineata pana la urma am luat si micul dejun. Am platit 47 de lei - 2 omlete cu sunca si cascaval (mari), cate un cubulet de unt cu cate o cutiuta de gem, fiecare, cate o rosie, ceai si cafea. Nu au mic dejun ca in alte locuri, iti comanzi din meniu ce vrei si fiecare are pret separat. Restaurantul e tot asa, super frumos, decorat si aranjat cu bun gust. In pensiune cu noi au mai fost inca 2 camere ocupate si respectivii au zis ca si lor le place tare mult.
Noi vom reveni cu drag. Chiar i-am cerut baiatului sa ne trimita pe mail o oferta de Craciun. Asteptam... !
Trimis de nicolcrys in 25.09.15 19:08:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicolcrys); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Pensiunea Steaua Nordului [Bușteni], AZUGA / BUȘTENI" (nou-creată pe sait)
***
@webmaster98 - da, coordonatele sunt bune.