La intoarcerea de pe Litoral am facut o noapte un popas in Cheia la Stana Lupilor. A meritat. Ne-am incarcat bateriile dupa nebunia si dezamagirea de la mare.
Localizarea: Stana Lupilor este o locatie situata pe partea stanga a DN 1A sensul dinspre Ploiesti spre Brasov. Localizarea de pe harta google nu este corespunzatoare. Este imediat dupa Hotel Royal. Exista parcare proprie inchisa.
Restaurant: Pensiunea pare mai degraba adresată grupurilor datorita spatiului mare al restaurantului dispunand de 12 camere. Cand am fost noi sambata spre duminica 2/3 iuie era gol. Micul dejun se serveste in doua variante. Servirea rapida si ireprosabila. Preturile maricele dar nu din cale afara. Fiind situata cu fața la drumul national si spatele la raul Teleajen atmosfera insa face toti banii. Hotelul Royal are si o pastravarie unde se poate merge pentru a lua masa in vecini.
Cazare: Baile sunt elegante. Camerele sunt mari si dotate cu bun gust fiecare avand balcon. Noi am avut vedere spre rau si a fost incantator. De asemenea exista si un loc de joaca micut dar suficient pentru copii. Gardul dinspre rau ar fi trebuit facut in asa fel incat copii sa nu cada in apa sau pe stanci. Deci atentie la copii. Problema era ca peste rau se puneau toata noaptea manele la o alta cabana pana in jurul orei 4.00. Nu stiu daca este ceva obisnuit sau nu...
Gazdele noaste au fost foarte amabile insa informatia data turistilor nu era intotdeauna accesibila. Trebuia sa intrebam mereu. De exemplu pretul camerei am impresia ca era negociabil in functie de numarul de camere ocupate si daca se organizau evenimente dar nu ni s-a spus clar. La acest moment era 100 lei camera fara masa. Nu se specifica clar cum este alocat varianta la micul dejun (pe camera, pe persoana). Cu toate acestea este o locatie unde merita revenit.
Trimis de iradu in 06.07.11 09:36:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CHEIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iradu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44823720 N, 25.93823450 E - neconfirmate încă
- Aug.2013 Un gust acru-amarui — scris în 19.08.13 de Alexadra din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Neutru — scris în 14.08.11 de codrinaionita din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2011 Ca si 'Cheia'! Frumos dar se poate mai bine — scris în 13.07.11 de bogdanica din BRAILA - RECOMANDĂ
- Oct.2010 Stana Lupilor - o locatie memorabila — scris în 10.10.10 de giglia din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Relaxare!!! — scris în 08.10.10 de greeneyes din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2010 Pensiune primitoare, pacat de asezare — scris în 22.06.10 de vali_tulcea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 O pensiune ok — scris în 28.04.10 de gabian din BUCURESTI - RECOMANDĂ