Cautam un loc, aproape de Bucuresti, la munte si care sa ne ofere liniste si servicii de buna calitate si l-am gasit la Stana Lupilor din Cheia.
Am ajuns acolo vineri seara, undeva dupa ora 21, ne-am cazat (placut impresionati de camera, care era suficient de mare, cu balconas spre raul Teleajan si cu o baie frumos decorata si cu apa fierbinte!!!). Vroiam sa mancam si ne-am dus in restaurantul pensiunii, care stiam ca functioneza pana la ora 22). Ne era foame si data fiind ora, nu mai puteam emite pretentii... asa credeam la inceput, pentru ca doamna care a venit si ne-a dat meniul ne-a spus ca putem comanda orice din meniu :). Aveau produse foarte gustoase, la fiecare masa am incercat altceva: tochitura, pui cu ciuperci si smantana, pastrav la gratar cu mamliguta, toate foarte bine gatite si la preturi decente.
Data fiind ora la care ne-am cazat, abia a doua zi la lumina naturala am descoperit camera in adavaratul sens: am admirat picturile de pe pereti (concept mai putin intalnit in pensiuni), si am apreciat ca toate obiectele si mobila din camera nu au fost cu siguranta alese dupa criteriul pret, ci dupa BUN GUST.
Aveam nevoie de 2 zile de liniste si le-am avut; personalul foarte amabil si ce am apreciat a fost faptul ca orice intrebam daca este posibil (de ex. putem parca in curtea interioara? sau putem folosi reteaua de internet?) tot timpul ni se raspunda afirmativ.
Cu mare drag voi reveni la aceasta pensiune!
Trimis de greeneyes in 08.10.10 14:28:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CHEIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (greeneyes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44823720 N, 25.93823450 E - neconfirmate încă
banui ca masa nu a intrat in pret... oricum foarte frumos loc!
Nu, masa nu a fost inclusa in pret, la pretul sejurului am trecut cat ne-a costat cazarea.
Din poze reiese ca totul e ok, daca si voi v-ati simtit bine inseamna ca intr-adevar merita.
Cam unde este localizata pensiunea. Luati ca reper intrarea in statiune de pe dn dispre bucuresti...
chiar la intrare in statiune cum vii de pe DN1A dinspre Bucuresti, pe partea stanga. Are vecin Hotelul Royal
- Aug.2013 Un gust acru-amarui — scris în 19.08.13 de Alexadra din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Neutru — scris în 14.08.11 de codrinaionita din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Incantator!! — scris în 06.07.11 de iradu din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Ca si 'Cheia'! Frumos dar se poate mai bine — scris în 13.07.11 de bogdanica din BRAILA - RECOMANDĂ
- Oct.2010 Stana Lupilor - o locatie memorabila — scris în 10.10.10 de giglia din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2010 Pensiune primitoare, pacat de asezare — scris în 22.06.10 de vali_tulcea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 O pensiune ok — scris în 28.04.10 de gabian din BUCURESTI - RECOMANDĂ