Pensiune curata dar atat
Am cautat pe internet o pensiune in Chiscau pentru a vizita Pestera Ursilor. M-am hotarat sa fac rezervare la Pensiunea Soraly. Am ajuns acolo si am avut mici surprize (placute si neplacute).
Pensiunea este de fapt un corp de cladire cu 3 camere o baie si o bucatarie. Pe unele site-uri scria baie proprie, este de fapt baie comuna (foarte curata).
Partea neplacuta a fost cand gazdele au pus un afis cu "NU calcati zona verde" in curte. Trebuia sa te deplasezi pe niste dale. Un alt lucru neplacut a fost prezenta umezelii pe perete. In rest pensiune cu camere mari si curate. Alta problema a fost parcarea. Am lasat masinile pe trotuar in fata pensiunii, desi am dorit sa le parcam in curte, dar acolo isi tinea masina gazda.
Din pacate locuri de cazare nu sunt prea multe in zona.
Trimis de cristianpas in 06.06.12 09:33:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristianpas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.