La sfarsitul lunii martie 2012, am fost la aceasta vila impreuna cu alte doua familii.
Locatia se afla in localitatea Bixad, la 55 km de Brasov, si 6 km de Baile Tusnad. Vila este compusa din 3 dormitoare mari, cu pat matrimonial, 2 dormitoare mici cu cate doua paturi de o persoana, 3 bai si o bucatarie dotata complet, inclusiv frigider. Nu este chiar o pensiune, proprietarii o definesc "casa de weekend".
Este ideala pentru 10 persoane. Singurul aspect negativ, legat de camere este faptul ca pentru a ajunge la unul din dormitoarele de la etaj, trebuie sa treci printr-un alt dormitor, un fel de semidecomandat. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale pe lemne, lemne din belsug.
Curtea este imensa, aproximativ 2000 mp, are un foisor foarte frumos si loc pentru gratar. Pe toata perioada sederii mancarea ne-am gatit-o noi, dar proprietarii detin inca o locatie, o pensiune in toata regula unde se gateste si se poate lua masa.
In prima zi am vizitat lacul Sfanta Ana, am fost nevoiti sa coboram la lac cu masina, fiindca in urma cu cateva zile se trezisera ursii si riscam sa ne intalnim cu ei pe drum. Lacul era inghetat, era si ceata, nu prea am avut ce sa aratam copiilor. Drumul de la Bixad pana la bifurcatie este sub orice critica, dar de la bifurcatie pana la lac este foarte bun.
A doua zi am incercat sa urcam pe Stanca Soimilor din Bixad, dar ploua marunt, era noroi mult si am renuntat. Am mai facut o vizita la lacul Ciucas din Baile Tusnad, unde am ramas uimit de halul in care a ajuns lacul si restaurantul de pe malul lacului. Sper sa preia cineva administrarea lacului, sa-l curete si sa-l repuna in circuitul turistic.
In schimb, langa lac pe partea stanga este aproape gata centrul SPA, cu doua piscine interioare si o piscina mare exterioara. Un loc de luat in seama in aceasta vara.
Mentionez ca pozele din interiorul vilei sunt facute cu doua saptamani inaintea sejurului, cand am fost sa inspectez vila.
Trimis de zsolt_tusnad in 21.04.12 09:04:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zsolt_tusnad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2011 Weekend relaxant — scris în 24.06.11 de ana_u* din BUCURESTI - RECOMANDĂ