Am stat de vineri pana duminica la pensiunea solinia si a fost un weekend foarte relaxant.
Mancarea a fost extraordinara de la ciorba de peste, pana la saramura, plachie. Recomand platoul pescaresc, merita incercat macar o data.
Am facut o plimbare cu barca, delta este o zona superba care merita explorata. Am ajuns la mare la perisor, am vazut lacul holbina si lacul solomon. A fost o plimbare cu barca foarte placuta, finalizata cu multe multe poze.
Camera a fost ok, curata.
Per total atmosfera a fost una primitoare, ca de mini-vacanta. Am planificat sa mai venim o data la solinia in august pentru pescuit!
Trimis de VictAntoniev in 28.05.18 00:16:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DUNAVĂȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VictAntoniev); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@VictAntoniev: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2021 Minivacanta ratata — scris în 04.07.21 de ux120616 din VASLUI
- Aug.2020 Sejur ratat la Pensiunea Solinia — scris în 25.08.20 de ux117143 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 De evitat — scris în 01.08.20 de bigsmall din HUşI [VS] - nu recomandă
- Apr.2018 Weekend la pensiunea Solinia - relaxare, peste si buna dispozitie — scris în 01.05.18 de Laura_Tony din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Paste la Solinia — scris în 18.04.18 de MariusIorda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 La vanatoare de turisti — scris în 05.06.17 de Necorina din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagire totala la Solinia — scris în 13.09.16 de costi-2001 din PLOIEşTI