Bună ziua! Nu obișnuiesc să las recenzii, însă în acest caz am hotărât că este necesar să o fac având în vedere nesimțirea de care au dat dovadă cei de la Pensiunea Corbul.
Am sunat la aceștia la începutul săptămânii pentru o rezervare de două nopți, în weekend, iar doamna cu care am vorbit mi-a menționat că au disponibilitate pentru perioada în care doream cazarea. Am stabilit că îmi va trimite factura pe e-mail întrucât urma să plătesc cu tichete de vacanță.
Am așteptat până la sfârșitul săptămânii, timp în care nu am primit factura, după care am sunat la pensiune. Am vorbit cu aceeași doamnă, care știa despre ce rezervare este vorba, însă a precizat că așteaptă confirmarea unei persoane care vrea să închirieze toată pensiunea. Așadar, eu eram pe lista de așteptare, iar acel fapt mi-a fost adus la cunoștință abia după 5 zile.
Menționez că am făcut rezervarea în luna iulie, lună aglomerată, în care toată lumea merge în concediu, cu doar două săptămâni înainte de a ajunge la destinație, așadar vacanța mea a fost amânată pentru că cei de la pensiune efectiv m-au încurcat.
În plus, respectiva doamnă de la pensiune a menționat că voi fi contactată la sfârșitul zilei, pentru confirmarea/infirmarea rezervării, lucru ce nu s-a întâmplat.
Pentru toată nesimțirea de care au dat dovadă cei de la această minunată pensiune, NU RECOMAND!
Trimis de andrcernat in 08.07.19 09:18:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andrcernat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andrcernat: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Aug.2022 Pensiunea Șoimul și Corbul Durău — scris în 03.02.23 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Pensiunea Corbul si Soimul - un loc de poveste — scris în 11.09.15 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Alegeti altceva — scris în 05.07.11 de catalin@74* din GALATI
- Nov.2009 Cea mai buna locatie din Durau — scris în 03.07.10 de teodora2010 din NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Superb — scris în 17.12.09 de daria40 din BUZăU - RECOMANDĂ