Teapa! Oameni neseriosi!
![](/images/printer_off_32.png)
Daca vreti sa va stricati concediul alegeti Pensiunea Sleaul Mandrului.
Incep prin a va povesti ca am ales aceasta pensiune pentru a imi petrece cateva zile de concediu in urma parerilor gasite pe internet.
In urma cu 2 spatamani am discutat telefonic si pe mail pentru a rezerva o camera dubla pentru 4 nopti. A urmat achitarea unui avans de 40% in urma caruia am primit confirmarea proprietarului Richard si telefonic si pe mail. Toate bune pana aici!
A venit ziua plecarii iar undeva la orele 18 am transmis un mesaj proprietarului ca vom ajunge intr-o ora. Atunci am primit un telefon prin care m-a anuntat ca are pensiunea inchisa si a bagat o scuza penibila in urma careia mi-a transmis ca a doua zi imi vireaza banii.
Ce puteam sa facem la ora 18? Dupa un drum aglomerat de 6 ore si fara cazare si cu banii luati?
Am fost nevoiti intr-o zi de sambata sa ne gasim o alta cazare. Cred ca toata lumea e de acord cat de greu este sa iti gasesti de pe o zi pe alta cazare vara intr-un judet ca Brasovul, asa ca va puteti inchipui cum ne-a fost sa ne gasim intr-un timp atat de scurt cazare. Dupa cateva telefoane am reusit sa gasesc cea mai iefina camera din acel moment insa era dublul pretului Pensiunii Sleaul Mandrului.
Ca un mic test pentru dnul Richard am rugat pe cineva sa sune la pensiune sa intrebe daca poate rezerva ceva, cu speranta ca il vom prinde cu minciuna. Ce credeti pensiunea nu era inchisa; proprietarul avea grupuri cazate si nu statea prea mult la discutii la telefon.
Im final va pot spune ca banii de avans (cei 40%) i-am recuperat foarte greu. I-am dat zilnic cate un mesaj si dupa 3 zile a urmat un telefon prin care i-am zis ca venim la pensiune sa ne luam banii!
Sfarsitul: minciuni peste minciuni la telefon, voia sa ne mai amane cateva zile insa cand ne-am prezentat in Fundata a facut tot posibilul sa nu urcam la pensiune si sa coboare el sa ne aduca banii.
La sfarsit a avut tupeul sa ne zica: "poate mai treceti in Fundata si cu alta ocazie"
Trimis de iunia in 19.08.18 00:20:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA. A mai fost în/la: Sinaia, Sibiu, Maramures
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iunia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43201200 N, 25.31198900 E - CONFIRMATE
@iunia: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
===
Rog trimiteţi dovezi ale plăţii avansului — prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[.]ro.
După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările.
NB: Dacă dovezile solicitate nu sosesc, în schimb, într-un interval rezonabil de timp, review-ul îşi poate pierde premiza "scris cu bune intenţii" şi poate fi retras de pe sait.
@webmasterX: Buna ziua! Am transmis copia op-ului la adresa specificata. Multumesc!
- Mar.2019 Pensiunea Sleaul Mandrului Fundata - mare teapa — scris în 07.03.19 de Simona Marin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2014 Greu de plecat!! — scris în 12.11.14 de catalin66* din GALATI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 De-a dreptul minunat! — scris în 15.09.14 de RobertoDHV din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Frumos dar greu de ajuns — scris în 18.08.14 de samy75 din BUCURESTI
- Sep.2013 Mai aproape de cer... — scris în 18.09.13 de floracol din PITESTI - RECOMANDĂ