Felicitari tuturor celor de la pensiune!
Este un loc frumos, curat si cu mult bun gust!
Multumim Maria pentru primire si pentru tot!
Camera mare si curata, baie mare, camera perfecta pentru un sejur decent la un pret decent!
Mancarea. wow... Dna Rodica gateste ca acasa! Felicitari pentru tot! Plachia de crap a fost insa "the best".
Si daca nu va place pestele, am vazut preparate interesante la alti clienti. Noi am facut cura de peste!
O minivacanta frumoasa si un loc unde sigur o sa revenim si vom sta mai mult!
Felicitari Iuliana, care ne-a servit si ne-a facut toate mofturile. Face frappe excelent!
Trimis de crib in 14.07.16 21:58:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DUNAVĂȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crib); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 49&ridAnt=70314
- Jul.2022 O locație unde revii cu placere — scris în 03.07.22 de ux125705 din BUCUREȘTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 05.09.20 de Ralucapavel din HAţEG [HD] - nu recomandă
- Jul.2020 Preț mult prea mare pentru ce ofera — scris în 08.08.20 de ux116666 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Aproape perfect — scris în 18.08.15 de nichifor din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Locatie placuta — scris în 21.07.15 de bogdan_manolica din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O vacanta frumoasa — scris în 21.08.13 de Soriniros din BUZAU - RECOMANDĂ
- May.2013 Super vacanta de1 mai 2013 — scris în 27.05.13 de compedia din CALARASI - RECOMANDĂ