Am fost prima data in zona Cazanelor (avand in vedere distanta mare de casa - tocmai din Constanta) si ne-am documentat foarte bine in ceea ce priveste cazarea.
Am ales Pensiunea Septembrie si nu am regretat.
Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita cu un peisaj superb.
Camerele sunt mari, spatioase, mobilate cu bun gust (se simte "mana" unui designer de interior) si foarte curata. Toate camerele au balcon cu vedere spre Dunare, ceea ce este un mare plus.
Parcarea este destul de spatioasa, pensiunea era la capacitate cand am fost noi si cu toate astea nu am avut probleme cu gasirea unui loc de parcare.
La restaurant intradevar este un timp de asteptare destul de mare avand in vedere numarul mare de persoane care servesc masa acolo, dar avand in vedere ca esti in concediu si nu te grabesti nu e atat de deranjant. Lucrul care nu ne-a placut la restaurant a fost ca trebuia sa stai cu persoane straine la masa. Mesele sunt de 6 persoane si cum noi eram doar 2, mai mereu ne cuplau cu alte pesoane.
Micul dejun a fost intradevar dejamagitor. Nu s-au schimbat sortimentele in cele 3 dimineti petrecute acolo, iar cele existente nu sunt deloc de 4*.
Locul public este bine ingrijit si curat, pontonul cu sezlonguri este bine pozitionat.
Piscina este mai mult o piscina pentru copii - dinemsiunile ei sunt foarte mici.
Una peste alta am fost multumiti de aceasta locatie si daca vom mai ajunge in zona cu siguranta vom revenii.
Trimis de Andreea N. in 08.09.14 12:22:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea N.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Text trimis inițial ca articol distinct și mutat aici ca ecou de echipa tehnică.
In primula rand nu onoreaza rezervarile...
Am facut rezervare telefonica specificand ca ajung tarziu.
Aseara la 21.00, m-am trezit ca raman cu 3 copii in strada.
"Imi pare rau, v-am sunat de dimineata de la ora 8.00 dar mi-ati respins apelurile. "
"Nu sunt eu de vina - patronul a hotarat sa dau camerele. Eu sunt doar angajata!!! "
Dupa insistente au binevoit sa recomande cateva optiuni, fara sa se simta cumva vinovati...
Atitudine de superioritate nejustificata si aroganta maxima.
Si, dupa cum spunea cineva mai sus, periculos pentru copii.
Nu recomand!!!
@Andreea N. - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Aug.2022 Locatia perfecta pentru un concediu de vis — scris în 18.08.22 de ux126784 din DEVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Pensiune ok de 4 stele, priveliște de 5 stele, restaurant dezastruos — scris în 19.09.19 de adrianr1971 din SLOBOZIA - nu recomandă
- Jun.2017 Pensiune modesta pt 4*, peisaje ok. — scris în 05.06.17 de MrCod din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 De vis! — scris în 16.04.17 de elena81 din PERIş [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Câteva zile minunate! — scris în 06.09.16 de vio marin din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Pomul laudat — scris în 29.08.16 de mario1 din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2016 Priveliște de vis — scris în 22.08.16 de laura12345 din PITESTI - RECOMANDĂ