Pret foarte mare pentru pozitie privilegiata...
Salut,
Tocmai ce m-am intors dintr-un sejur de 4 nopti la aceasta pensiune si tin neaparat sa imi scriu parerile despre vacanta petrecuta aici:
+ pozitia in care este amplasata
+ personalul amabil
+ camere spatioase
+ aer conditionat
- pret f mare (220 lei noapte camera)
- racitorul din camera mea nu a functionat normal
- apa in piscina putin cam murdara/tulbure dupa 2 zile petrecute acolo, desi am observat ca exista recirculare permanenta
- luati in considerare ca restaurantul este foarte tranzitat de catre persoane care nu sunt cazate la pensiune ceea ce face ca ocuparea unei mese sa fie foarte dificila; de fiecare data cand s-a facut ora meselor, am stat cu ochii pe o masa libera in loc sa ma relaxez :(
- intimitatea din zona sezlonguri, sau piscina, este afectata de agitatia provocata de cei care vin dinafara sa manance la restaurant; stresul incepe de la orele pranzului, asa ca profitati cat mai mult de diminetile linistite (fara sa fiu ironic)
- desi se indica ca exista 20 locuri de parcare, aveti in vedere ca acestea nu sunt rezervate celor cazati in hotel asa ca exista surpriza sa asteptati orele serii pentru a astepta ca cei care vin la restaurant, sa plece
Multumesc,
Dani
Trimis de danimesh in 20.08.14 14:42:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danimesh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La banii astia ar putea fi mai atenti cu turistii lor!
Foarte bine punctat, felicitari!
- Aug.2022 Locatia perfecta pentru un concediu de vis — scris în 18.08.22 de ux126784 din DEVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Pensiune ok de 4 stele, priveliște de 5 stele, restaurant dezastruos — scris în 19.09.19 de adrianr1971 din SLOBOZIA - nu recomandă
- Jun.2017 Pensiune modesta pt 4*, peisaje ok. — scris în 05.06.17 de MrCod din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 De vis! — scris în 16.04.17 de elena81 din PERIş [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Câteva zile minunate! — scris în 06.09.16 de vio marin din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Pomul laudat — scris în 29.08.16 de mario1 din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2016 Priveliște de vis — scris în 22.08.16 de laura12345 din PITESTI - RECOMANDĂ