daca va intereseaza ceva modest, fara un cuier in camera, fara un loc unde sa-ti pui bagajele, gazda sa stea non-stop langa tine in timp ce mananci si alte asemenea aspecte aproximative, va puteti duce.
Aproximativ e totul, mai putin meniul, care e fixat de gazda, dar fara cozonac de Craciun, in Bucovina, fara cozonac de Craciun, nici macar o paine calda facuta in vatra (incalzirea e pe lemne, deci exista vatra, dar painea probabil era greu de facut!!)
Miros de mancare permanent in holul in care era instalat bradul, cu rol de... bibelou, in atari conditii, samd, samd
Trimis de contafa in 29.12.11 19:45:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOLDOVIȚA. A mai fost în/la: toata tara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (contafa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.67902700 N, 25.54933500 E - neconfirmate încă
@contafa
citind toate review-urile scrise de tine am ajuns la concluzia ca tot ceea ce este romanesc, nu-i pe gustul tau!
Gresesc? Daca, da. atunci corecteaza-ma, insa, aceasta este perceptia mea.
Am citit si am constatat ca drumurile tale prin Europa ne-au adus f multe informatii, utile de altfel, iar tie f multe satisfactii! In Romania, nimic, nimic?!
@maria55:
1. multumesc ca ai citit toate review-urile mele
2. am fost in toata Romania si sunt foarte multe locuri care-mi plac, dar nu prea am timp sa scriu despre ce a fost in trecut; am scris in vara asta, laudand-o, despre pensiunea Alpin, de langa Covasna, dar e greu sa scriu despre toate pe unde am fost.
In general, in Romania, omul sfinteste locul, adica s-a facut cate ceva la nivel individual, la nivel macro, foarte putin.
La multi ani!
@webmaster77: scuze, credeam c-am scris: Moldovita
- Dec.2022 Un loc de poveste in care poti sa te relaxezi si sa vizitezi imprejurimile — scris în 05.12.22 de Orosii din ZALAU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Experienta de vis la Guesthouse Viorica Semeniuc — scris în 23.07.21 de ux121171 din NEW JERSEY, USA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Superb — scris în 16.09.20 de ux117620 din SATU MARE - RECOMANDĂ