Am plecat in data de 22-04 spre Pensiunea Scarisoara dupa ce am facut rezervarea cu aprox. o luna inainte. Nu stiu daca a fost prea devreme dar esential este ca proprietarii s-au tinut de cuvant. Traseul a fost Tg. Jiu- Hunedoara- Deva- Brad- Campeni-Garda de Sus- Ghetarul. La pensiune se ajunge din Garda de Sus pe drumul spre ghetar fiind indicator. Distanta este de aprox 10km, drum de munte. Drumul este cam dificil, nu se merge decat cu treapta I, dar se merita. Odata ajunsi veti uita de tot drumul. De fapt nu am dorit o pensiune la marginea asfaltului, pentru ca si noi stam la tara.
Cazarea este buna, camerele sunt curate, apa calda, apa rece, caldura.
Mancarea delicioasa, proprietarii asigurand pe perioada sejurului paiine si cozonac de casa, lapte, branza, palinca si alte produse de casa. Totul este foarte placut, iar amabilitatea gazdelor peste asteptari.
Cadrul natural superb te imbie sa-ti iei picioarele la spinare si sa pleci in drumetii. Sunt multe de vazut in zona. Pentru copil a fost foarte placuta prezenta copiilor gazdei si a celorlalti copii precum si drumetiile.
O sa mai mergem la aceasta pensiune.
Trimis de silviu060 in 02.05.11 14:47:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviu060); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.49166700 N, 22.82416700 E - neconfirmate încă
Buna,
In pretul de 550 lei a fost si masa inclusa? Pentru copil ati avut pat suplimentar?
Da, si masa inclusa ,conform ofertei de pe site, inclusiv patul pentru copil
- Jul.2020 O vacanta de vis! — scris în 06.07.20 de augustin77 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Carmen si Vali — scris în 27.09.13 de Carmen si Vali din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un loc unde sigur voi reveni — scris în 06.09.13 de Dum* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Recomand pt. maxim o noapte — scris în 30.08.13 de linc73 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Superb, incantator — scris în 08.07.12 de iulianico din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Foarte placut, revelion reusit! — scris în 04.01.11 de rosu84 din BUCURESTI - RECOMANDĂ