Am vizitat zona primind o invitatie la ziua de nastere a unui prieten, cazarea a fost foarte placuta, masa excelenta, bautura la discretie, pe scurt totul a fost minunat.
Am primit si un pat extensibil, pe langa cele doua existente in camera, a fost cald si placut inauntru, iar mancarea mai buna decat mi-as fi imaginat, in special tocanita de miel...
Nu am reusit sa facem un gratar in curte din cauza frigului, dar in rest totul a fost minunat, gazdele primitoare ne-au facut o oferta de exceptie - copiii au avut cazare si masa gratuita, deci totul la superlativ, singurul minus poate fi notat ca lipsa unui balcon la camera, suplinit prin peisajul de exceptie din curte si imprejurimi.
Am profitat de zapada existenta si am fost la ski, exista in apropiere si o partie privata numita Trecatoarea Lupilor, dar mai ales la circa 15 km Arena Platos, de langa Paltinis, o zona amenajata de un austriac dupa modelul consacrat, unde de asemenea copiii au skiat gratis, totul a fost minunat si vom mai veni si alta data la ski, cu siguranta si pentru conditiile de exceptie de la pensiune...
Felicitari gazdelor, ne-am simtit foarte bine la ei!
Trimis de dartax in 03.02.12 09:54:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dartax); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jan.2024 Excelent — scris în 02.01.24 de Costi60 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Dezamagit de pensiunea Sânziana — scris în 02.12.19 de danut_sirbu din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2015 O pensiune cu gust – Sânziana, Gura Râului — scris în 25.06.15 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 O pensiune aproape de suflet — scris în 19.06.14 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Daca ar exista si nota 11... — scris în 02.02.12 de dan_daniel din CONSTANTA - RECOMANDĂ